Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kinek milyen tapasztalata van...

Kinek milyen tapasztalata van a munkahelyekre újonnan bekerült fiatal munkaerőkkel?

Figyelt kérdés
Választhatsz az adottakból, de le is írhatod, hogy neked milyen benyomásaid vannak inkább a frissen végzettekről.
2021. júl. 28. 20:54
A kérdező szavazást indított:
Határozott célokkal érkeznek, nagy munkabírásúak, "ide nekem az oroszlánt is" típusúak
Inkább ugródeszkának tekintik a munkahelyet, majd továbbállnak
Leginkább csak "elvannak", tehát elvégzik a munkát, de nem akarnak fejlődni, megelégszenek egy szinttel
Nem szeretik vagy nem is jól végzik a munkát, nem válnak be
16 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
Aki hozzánk került lusta mindenre,nem is érdekli az egész, hiába mondom neki hogy mit hogy kell, akkor sem úgy csinálja, már kikészített itt mindenkit
2021. júl. 28. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Valtozo, a masodikra szavaztam, mivel a tobbseg nem itt kepzeli el a jovojet, de attol meg vegyesen vannak koztuk, akik tok jol dolgoznak, meg akik leszarjak es csak elvannak.
2021. júl. 28. 23:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Én azt tapasztalom, hogy kitúrnak, félti a helyét mindenki az újonnan jöttektől. Ilyen környezetben meg nem lehet jól teljsíteni. Nincs csapatmunka, nincs betanítás, nincs semmi, csak a fúrás ezerrel. Így persze, hogy nem érdekem és nem célom beilleszkedni a szervezetbe. Csak arra kell, hogy legyen valami az önéletrajzomba, és találjak egy helyet, ahol együtt akarunk sikereket elérni, és nem a kollégánkon átgázolva...
2021. júl. 29. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!