Kinél milyen a munkahelyi légkör? Hogyan jöttök ki a kollégákkal és/vagy a főnökkel? Terveztek-e továbblépni, esetleg maradni szándékoztok?
Roppant nehéz kérdés.
Nem stresszes a munka maga, de sokszor rossz a hangulat a munkahelyen, az ügyfelek és a kollégák elég furcsák tudnak lenni. Isten igazából nem érzem jól magam, tervezek továbblépni, de óvatos vagyok, mert máshol is belefuthatok rossz munkahelyi légkörbe, ráadásul kevesebb fizuért sem érdemes dolgoznom vagy rosszabb munkakörülményekben sem stb.
A lékör szuper, a kollégáim királyak, ezért is vagyok még itt.
Egy étteremlánc egyik egységében dolgozom, csak azért jöttem ide, mert a COVID okán bevezetett korlátozások miatt megszűnt a korábbi munkám... Kezdetben nagyon szomorú voltam emiatt, aztán itt ismertem meg a legszuperebb embereket, tényleg szinte mindenki családtag, nagyon jól érzem itt magam.
Hogy milyen a főnök? Két főnököm van, az egyik most tervez lelépni, nagyon sajnálom, mert iszonyat megkedveltem, de örülök annak, ha jobb lesz neki, nagyon kikészítette ez a munka. Felnézek rá, az egyik legnagyszerűbb ember, akit volt szerencsém megismerni. A másik főnököm gázosabb, néha nagyon undorítóan beszél az emberekkel, de osztozunk a fekete humoron, alapvetően vele sincs baj, ki tudunk jönni.
Tervezek-e továbblépni? Igen, cégen belül. Szeretnék visszatérni az eredeti szakmámhoz, minden nap eszembe jut, és hiányzik, de egyelőre ez egy covid-biztos munkahely, és nekem vannak bőven ambícióim, szeretem ezt a helyet, és szeretném úgy itthagyni egyszer, hogy jobbá tettem valamennyivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!