G.E.B.E Kft milyen munkahely? Tényleg nagyon családias a légkör?
Figyelt kérdés
Éppen váltásra készülök és talán lenne lehetőség ide raktárosként bekerülni, de azért jól jönne egy kis infó olyantól aki esetleg ismeri a céget.2021. máj. 22. 16:42
1/42 anonim válasza:
A G.E.B.E.-hez nem érdemes menni. A beledet is ki kell náluk dolgozni, éhbérért. Csontsovánnyá fogsz fogyni, annyi munka van náluk, állandóan rohanni kell megállás nélkül. Nem ajánlom őket.
2/42 A kérdező kommentje:
220000 nettó lenne a bér, azért ez nem olyan rossz. A jelenlegi munkahelyemen sokkal rosszabb a fizetés.
2021. máj. 22. 16:59
3/42 anonim válasza:
A fizetés sajnálatos módon nem minden kérlek. Dolgozhatsz Németországban 2000 euróért is fizikai munkát, de ott aztán tényleg Kegyetlenül ki fogod dolgozni a beled. Szóval, amennyit az egészséged bírni fog, annyi lesz. Sajnálatos módon majd meglátod, ha felvesznek, hogy bírod vagy sem, tetszik stb. Próbaidőd biztos lesz, tehát ha nem tetszik a molekula, akkor ennyi volt az annyi.
4/42 anonim válasza:
A kamionsofőr munkával kapcsolatban van csak infom, de nem igazán szeretik. A belföldesek örülnek, ha este 10-re hazaérnek, a munkaeszközök egy darab csavarral vetekednek. Szóval gondolom a raktári munka se lehet sokkal jobb.
5/42 anonim válasza:
4: Ennyire nagy a spórolás, vagy ennyire csóró a cég valójában?
6/42 A kérdező kommentje:
Tudom én is, hogy a pénz nem minden, dehát a mostani fizetésemből nagyon nehéz megélni. Te dolgoztál ott?
2021. máj. 22. 17:38
7/42 anonim válasza:
6: Nem, ezért vagyok itt. Informálódok én is.
8/42 A kérdező kommentje:
Ja elnézést, az első válaszolónak szólt a kérdés.
2021. máj. 22. 17:52
9/42 anonim válasza:
Most nyitják nemsokára Pécsen az új telephelyet. Nem hinném, hogy csóró lenne a cég, hisz elég nagy kutyák, de nem látok bele természetesen a belsős pénzügyekbe.
10/42 anonim válasza:
nekem is a sofőri pozícióval kapcsolatban van infom
a srác reggel elmegy otthonról és az esetek döntő többségében éjszaka ér haza. Természetesen a pihenőidejébe már a haza és visszautat is beleveszik, szóval vannak napok amikor 4 órát alszik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!