Mit lehet tenni ellene? Kell valamit tennem?
A munkahelyemen, ha bemegyek az irodába, rengetegszer van az, hogy elnémulnak a munkatársak, aztán, ha valakivel (akihez céllal, munkaügyi megyek be) elkezdem megbeszélni a dolgokat, akkor folytatják a diskurzusukat. Vagy: ha betoppanok egy szobába, ahol 2-3 ember beszélget, ugyanez az elnémulás van.
Megértem, ha nem bíznak az emberben, de mit lehet ez ellen tenni, vagy kell-e valamit tennem, és fogadjam el a helyzetet?
Alapból introvertált vagyok, nagyon nem jellemző, hogy csak úgy, leülnék valakivel is beszélgetni small talk-os h×eségekről, csak munkatémával kapcsolatban keresem őket.
mióta dolgozol ezen a munkahelyen?
elképzelhető, hogy csak időt kell nekik adnod...manapság amikor "ember embernek farkasa", szerintem bizonyos fokig érthető a bizalmatlanság, akár fölötted állnak rangban, akár alattad
sajnos bárki lehet rosszakaró...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!