Egy ismerősöm a barátom akar lenni, de én nem szeretném, mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Év elején új suliba kerültem ahol összehaverkodtam egy lánnyal. Nagyon gyorsan történtek a dolgok, túlságosan erős barátság lett amit nem szerettem volna. Nagyon ragaszkodó típus nem tudom mit tegyek. Ki szeretnék lépni ebből a barátságból, de nem tudom hogyan. Ha rámír és kérdez akkor tőszavakban válaszolok, magamtól nem keresem. Program ajánlatait visszautasítom. Hogyan tudnám végleg befejezni ezt a barátságos?
Nem akarom megsérteni, és nem szeretnék haragban lenni vele
Kérlek csak értelmes kommenteket írjatok
#barát #Befejezni valamit
2020. júl. 27. 13:06
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán ne írj vissza neki! Ha válaszolsz, akkor tovább fog nyomulni, teljesen mindegy, hogy csak tőszavakban. Szerintem egyáltalán ne is válaszolj neki, akkor nem fog téged keresni.
2/6 anonim válasza:
Így, ahogy csinálod. Ha nem akarsz vele konfrontálódni, maradj ilyen passzív és egy idő után feladja.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Már volt, hogy egy hónapig nem írtam vissza neki, de akkor már az anyja hívott fel hogy miért nem válaszolok :'(
2020. júl. 27. 13:21
4/6 anonim válasza:
Uh, ez már beteges. Valahogy bunkón kellene elutasítanod, mert ez nem fog leszállni rólad. Ha meg még vissza is írsz neki, azzal csak erősíted a "barátságot".
6/6 anonim válasza:
Legyél vele nagyon bunkó. Ha az anyja megkeres, vele is. Ez az egyetlen esélyed arra, hogy békén hagyjon téged. Máskülönben nem fog, elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!