Ha van ismerősöm Angliában, akinél még lakhatnék is akár, akkor megérné belevágni ott egy cukrász tanfolyamba?
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 17:18
1/5 anonim válasza:
Ha beszéled a nyelvet, és van pénzed rá, és az eltartásodra is, akkor igen.
2/5 anonim válasza:
ha rendesen tudsz angolul akkor vágj bele :) én is angliába (londonba) akarok majd egyszer cukrászdát nyitni de az nekem csak egy álom de te szerintem próbáld ki ha van pénzed rá :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!De egyáltalán milyen munkákat lehetne mellette vállalni és egyáltalán meg lehet-e élni belőle,ha valaki jól csinálja?
2012. júl. 16. 18:48
4/5 anonim válasza:
mellete szerintem ugyan azt mint magyarországon. egy boltban árusító vagy ilyesmi. szerintem (ha a cukrász szakmára gondolsz) meg lehet élni ha dizájnos cukrászdát csinálsz. de az is fontos hogy hol van az a cukrászda és hogy mégis is milyen a süti amit csinálsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Jól gondolta az utolsó hozzászóló,tényleg olyat szeretnék csinálni,mert szerintem úgy van értelme.Mondjuk talán annyi a különbség,hogy több előrehaladást látok egy idő után,mint itt?Legalábbis több értelmet.
2012. júl. 16. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!