Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék cukrásznak tanuló lányokkal ismerkedni?
Szeretnék ilyen legalább 17 év körüli cukrásznak vagy szakácsnak tanuló lányokkal ismerkedni.
A bökkenő csak az, hogy én főiskolai hallgató vagyok, így teljesen kihúzva, mivel szinte esélyem sincs ilyen csajokkal ismerkedni.
Mi lenne a megoldás?
No ezt igazán jó hallani. :)
Ha a való életben is ilyen egyszerűen menne minden probléma meg lenne oldva. :D
Engem érdekel valamennyire a sütögetés, jókat el tudnák szórakozni sütés közben egy kis cukrász csajjal, nem mellesleg imádom a sütiket. :D
Azt mondom, aki kifog egy ügyes cukrász vagy szakács csajt, annak szerencséje van. :D
A tanár miatt ne menjen el a kedved, ha szereted csináld szívvel-lélekkel. :)
21 éves vagyok Nyíregyházáról.
Nyugi ha kikerülsz a suliból, nem fogod többi látni a drága arcképét, és véleményem szerint, utána tudod érzékien, szívvel-lélekkel csinálni. :)
Megtippelem hol tanulsz, Budapest Dobos C. József :)
áá rosszul tippeltem na mindegy. :)
A lényeg h a tanárt vedd semmibe, és csakis a feladatodra koncentrálj. :)
Ha van barátod együtt még jól el is szórakoztok sütögetés közben. ;)
Hidd el egy olyan fiú aki nem cukrásznak tanul, nagyon érdekelné a cukrászat, és nagyon is jókat tudnátok együtt szórakozni. :)
Az exeddel pedig ha nem vagytok jóban, ne foglalkozz vele, amennyit nagyon fontos beszéltek, de vannak ott mások is akikkel összebarátkozhatsz meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!