A házi orvosok miért csak napi 3-4órát dolgoznak?
Figyelt kérdés
Rengeteg mindig a beteg, sokat kell várni mégis csak 11,12ig dolgoznak.
Ez miért alakult ki így?
2021. júl. 26. 14:16
11/14 anonim válasza:
De amúgy jó lenne, ha ezek az infók jobban a köztudatban lennének. Mert ha nem gondolsz rá, nem tudod, hogy mi minden munkája van még a háziorvosnak és a szakorvosoknak a sima rendelésen túl, akkor tényleg dühítőnek tűnhet az a rövidke rendelési idő.
12/14 anonim válasza:
Gondolkodjunk el, hogy a háziorvosban mit jelent a házi és akkor nem születnek ilyen kérdések.
13/14 anonim válasza:
Az én orvosom mikor covidos voltam ,naponta 4szer hívott hogy hogy vagyok. Munkaidején kivűl is.
14/14 anonim válasza:
Egyik orvos sem napi 4 órát dolgozik! Csak a rendelési idő átlag 4 óra! A másik 4 óra az adminisztráció, és a másik 4 órában ha ki kell mennie egy beteghez. Hivatalosan a házi orvosoknak is ugyan úgy napi 8 óra a munka idejük. Ebből a 8 órából 4 óra a rendelési idő. És a másik 4 óra az adminisztrációs munkára megy el, vagy ha ki kell mennie egy beteghez, akkor a másik 4 órában megy ki. Illetve ha két helyen is házi orvos az adott orvos akkor duplán dolgozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!