Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érdemes leragadni egy biztos...

Érdemes leragadni egy biztos munkahelyen egy életen át, vagy jó mást is kipróbálni?

Figyelt kérdés
2021. júl. 20. 19:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha van lehetőség jelentősen jobbnak ígérkező állásra akkor nem hiszem hogy érdemes ennyire sokáig maradni.Nagyon könnyű kiégni ennyi idő alatt,nagyon változatosnak kell a munkának lennie hogy ne legyen unalmas,érdektelen.Nem is honorálják eléggé azt hogy ott maradsz,max 5-10 évente kapsz ajándékot,lesz tekintélyed a cégen belül de nagy fizetésbeli plusszra nem számítanék csak azért mert ott vagy X éve.
2021. júl. 21. 08:59
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nos, van egy szakmám amit imádok, mikor eljöttem a fönökömhöz dolgozni 18 évesen úgy voltam vele, hogy maradok 1-2évet, aztán szakmai tapasztalattal elmegyek valami jobban fizetős helyre...

Nos a szakmai tapasztalatommal ketten kitermelünk annyi munkát, amivel 2-3* annyit keresek, mint máshol műhelyvezetőként kereshetnék...

En csinálom a reklamot, már évek óta én hozom a munkákat, főnököm tárgyal és tervez, én egy segéddel kivitelezek... összességében napi 3-4 óra kemény munka, a többi kávézgatás, beszélgetés, netezgetés...

Kb 7-8órát "dolgozunk"/nap

Heti 5 nap, de most gondolkodunk a 4 napos munkahétben.

Államilag előírt péntekek utáni szombati ledolgozásokkal nem foglalkkozunk, a szabival a munkavállaló gazdálkodik...

Nyáron van, hogy reggel úgy döntök, hogy ma strandolunk, akkor megyünk balcsira, de kifizetjük a segédet...

24éve vagyok itt.

Megvan a számomra megfelelő egzisztenciám, bejártam a világot, nekem nem kell enél több...

2021. júl. 21. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!