Tényleg minden munkahelyen kötelező lesz az oltás? Ti támogatnátok ezt a szabályt?
És akik önhibájukon kívül nem tudják magukat beoltatni?
Én nem támogatom, mert ez még mindig csak egy kísérleti valami és sajnos nagyon sokan körülöttem meg is szívták a mellékhatásokkal. Nem fogom magam beoltatni akkorsem, ha kirúgnak. Akik meg ezt támogatják...
Simán el tudom képzelni és felháborítónak tartom. Tudja nagyon jól minden munkáltató hogy a magyar dolgozók úgyse válogathatnának az állások között szóval bármit le lehet nyomni a torkukon. És amit megtehet a cég azt meg is teszi.
Ezért kell nonstop képeznie magát az embernek hogy nemet mondhasson a munkáltató, a kamara, a kormány, az ellenzék stb. bárki agymenéseire aki helyetted akarna dönteni a testedről. Hogy ne legyen egy munkahelyre, egy bevételi forrásra, egy országra utalva az ember. Nyelvet kell tanulni, szaktudást fejleszteni és ha jön a főnöki baromság akkor megmondani hogy dugja fel a vakcinát oda ahova nem süt a nap, majd kisétálni. Emlékeztetőként hogy a te tudásoddal el tudsz menni máshova is dolgozni.
Hogy ne a dolgozó függjön a főnöktől hanem a főnök a dolgozótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!