Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tényleg minden munkahelyen...

Tényleg minden munkahelyen kötelező lesz az oltás? Ti támogatnátok ezt a szabályt?

Figyelt kérdés
[link]
2021. júl. 20. 16:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%

Úgyis az lesz a vége, hogy mindenhol mindenkinek kötelező lesz.

Már azt is el tudom képzelni, hogy a következő tanévben a középiskolákban kötelezően oltani fogják a diákokat mint anno a Hepatitis ellen.

Személy szerint én már be vagyok oltva így engem nem érint, de felháborítónak tartom.

2021. júl. 20. 17:15
 12/19 anonim ***** válasza:
80%
Akkor én nem dolgozom többé, de a párom sem. :D Majd elköltözünk innen a pcsába, ha nem hagynak békén ezzel a hülye oltással.
2021. júl. 20. 17:16
 13/19 anonim ***** válasza:
20%
Ez aztán a fenyegetés :)
2021. júl. 20. 17:23
 14/19 anonim ***** válasza:
77%
13-as, ha ezt nekem írtad, akkor tudd, hogy semmi fenyegetés nincs benne. Magasról lesz@rom ezt a baromkodást, amit művelnek. Oda megyek majd élni, ahol békénhagynak. Ebben mégis mi a fenyegetés?
2021. júl. 20. 17:27
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
és ha nem vállalom.. akkor jár a végkielégítés? Akkor nem vállalom és egy rakás pénzt kapok :D
2021. júl. 20. 17:40
 16/19 anonim ***** válasza:
89%

Inkabb ehen halok, mint hogy orosz rulettet jatszak az oltassal.

Nem az erdekel amit az internet ir meg amit a tv mond...

Mivel a viruson szinte tunet nelkul estem at, ugy voltam vele kivarom az ismeroseim hogy reagalnak az oltasra. Felenek semmi baja, masik fele azota is szenved mellekhatasoktol.

Persze a media ezekrol a mellekhatasokrol nalunk magyarorszagon nem mondd semmit, igy almodni se merek rola hogy talan vizsgalnak mi az oka hogy az egyik ember szenved utana a masiknak meg hatasos.

2021. júl. 20. 21:27
 17/19 anonim ***** válasza:
88%
Akkor hajléktalan leszek, mert engem nem lehet oltani egészségügyi okok miatt...
2021. júl. 20. 21:50
 18/19 anonim ***** válasza:
14%

#8-ra: Teljesen lényegtelen, hogy hányféle képzettséged van, ha MINDENHOL csak oltottként hajlandóak foglalkoztatni. Ha kétszáz diplomás és 150000 felsőfokú nyelvvizsgád van, akkor sem állnak szóba veled - megvalósítás esetén - a munkáltatók.

>>Tapsvihar a lelátóról!<<

2021. júl. 21. 10:49
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor másik országba költöznék, nem mindenhol megy ez a cirkusz vagy jobbat is mondok el is tarthatnak az oltottak pl. munkanélküli, utána segély fizessék csak ha ennyire ragaszkodnak az oltásosdihoz.
2021. júl. 22. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!