Tényleg minden munkahelyen kötelező lesz az oltás? Ti támogatnátok ezt a szabályt?
Úgyis az lesz a vége, hogy mindenhol mindenkinek kötelező lesz.
Már azt is el tudom képzelni, hogy a következő tanévben a középiskolákban kötelezően oltani fogják a diákokat mint anno a Hepatitis ellen.
Személy szerint én már be vagyok oltva így engem nem érint, de felháborítónak tartom.
Inkabb ehen halok, mint hogy orosz rulettet jatszak az oltassal.
Nem az erdekel amit az internet ir meg amit a tv mond...
Mivel a viruson szinte tunet nelkul estem at, ugy voltam vele kivarom az ismeroseim hogy reagalnak az oltasra. Felenek semmi baja, masik fele azota is szenved mellekhatasoktol.
Persze a media ezekrol a mellekhatasokrol nalunk magyarorszagon nem mondd semmit, igy almodni se merek rola hogy talan vizsgalnak mi az oka hogy az egyik ember szenved utana a masiknak meg hatasos.
#8-ra: Teljesen lényegtelen, hogy hányféle képzettséged van, ha MINDENHOL csak oltottként hajlandóak foglalkoztatni. Ha kétszáz diplomás és 150000 felsőfokú nyelvvizsgád van, akkor sem állnak szóba veled - megvalósítás esetén - a munkáltatók.
>>Tapsvihar a lelátóról!<<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!