Aki nem szereti a munkahelyét, azt leginkább mi tartja vissza attól, hogy váltson?
Én jól el lettem volna a legutóbbi munkahelyemen, meg az ottani fizetéssel, csak iszonyatos volt az ottani társaság.
Azért tartottam ki mert tudtam, hogy nehéz lesz másik ennyire megfelelő helyet találni.
Végül nem bírtam ott tovább és sajnos igazam volt, nagyon nehéz még ilyet is találni.
Mert nincsen annyira sok lehetőség. Fiatal vagyok, de, ha már váltok, úgy váltok, hogy nem akármire. Munkát folyton keresek. Tatabánya vonzás körzete érdekel, de nyitott vagyok Tata - Biatorbágy vonalon megalkudni. Ettől többet nem vagyok hajlandó ingázni, még úgysem, hogy van kocsim. A jelenlegi munkaköröm speciális, de megítélésem szerint alul fizetett egy műszak 335e nettó diploma nélkül. Nyitott vagyok 3 szakba is visszaváltani, de annak megkérem az árát. Minimum 400e nettót várok tőle túlóra nélkül műszakpótlékkal együtt. Végzettségem van, érettségi + technikum + 6 év ipari tapasztalat, melyből 4 év szerelés, 2 év pedig a jelenlegi munkaköröm. De nem nagyon keresnek olyan beosztású embert, amilyen én vagyok, amely két dologra ad következtetést:
1) vagy ennyire rohadt jó más cégeknél minden és megfizetik tisztességesen a munkakört
2) ennyire kontrollálatlanok más helyek, kisebb felelősséggel termelnek és ezen munkakör szét van osztva.
Ismerve a magyar mentalitást és a cégek sóherségét határozottan arra gondolok, hogy utóbbi áll fent, mert fizetni senki nem akar, én meg nem fogok ilyen munkát ettől kevesebb pénzért ellátni, amikor még ezt is keveslem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!