Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki nem szereti a munkahelyét,...

Aki nem szereti a munkahelyét, azt leginkább mi tartja vissza attól, hogy váltson?

Figyelt kérdés
Két nehezítő tényezőt mondanék, az életkor (nyilván 50+ évesen már nehezebben ugrál az ember), illetve, ha a másik munkahely nagyon messze van, ezek erős befolyást jelentenek. De ha ezek közül egyik sem, akkor miért nehéz a váltás? Azért, mert az új az bizonytalan és nehéz a mostani rosszat otthagyni? Vagy arra számít az ember, hogy majd egyszer változik a helyzet jobb irányba?
2021. júl. 19. 18:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
A, egy alapbetegség; B, az előbbi miatti korlátozottságok; C, nem találom, mi az életcélom.
2021. júl. 19. 20:03
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
Mert kevés a munka lehetőség, gyárba meg NEM megyek!!! A jó munka meg ott van a protekciósoknak...
2021. júl. 19. 20:21
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A teljesség igénye nélkül: rosszabb fizetés, ha karriert akarsz, akkor nem mindegy, hogy milyen állásokra jelentkezel, a számodra elérhető állások mind hasonlóak, szóval nem lenne értelme váltani ugyanarra a szarra, ahova menni akarsz, ott nincs felvétel, kevés a munkalehetőség a környékeden (nem mindenki pesti), a jelenlegi állásod bizonyos előnyökkel jár (céges autó, befizetnek továbbképzésekre stb).
2021. júl. 19. 20:23
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ősszel interjúzgattam, nem sikerült váltani. Év közepén nem váltok, mert kell a szabadság, ilyenkorra elfáradok annyira, hogy nem teljesítenék jól egy új helyen. 2 hónap felmondási időm van, ezt nem mindenhol várják ki. Illetve várok egy képzési jóváhagyást, ha kifizeti a cég, azt végig akarom járni, és azzal azért jobb esélyeim lehetnek. Nekem amúgy a munkával és a közvetlen kollégákkal nincs bajom, inkább a vezetőség, a macerás folyamatok, és bár nem rossz a fizetésem, de jelentősen elmarad a szakmabeli átlagtól, és nem szokták felülvizsgálni. Amúgy gyermektelen 36/37 éves nő vagyok, ez is inkább hátrány.
2021. júl. 19. 20:40
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy havi 36 óra munkáért kevés helyen fizetnek bruttó 720 ezret.
2021. júl. 19. 22:35
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki szeret interjúkra járni és 30 helyre beadni amiből talán 3-ra behívják.

Illetve bizonyos pozíciókban nincs nagy különbség a bérben különböző cégeknél. Például sima gyári munkásként nálunk itt a környéken 4 gyárban is bruttó 1250-1300-at fizetnek csak.

Akinek nincs kocsija annak az is fontos, hogy van-e céges buszjárat vagy van-e oda busz. Nem mindegy, hogy az egyik helyen ingyen elvisznek, másik helyen meg mondjuk 2 buszra kell átszállni meg mondjuk 10-15 ezer a bérlet havonta.

2021. júl. 20. 22:19
 17/22 anonim ***** válasza:
15: Az valóban szép. Mit dolgozol?
2021. júl. 21. 17:29
 18/22 anonim ***** válasza:
17. Ez másodállás. Bizonyos állami intézménynek vagyok az orvosa részmunkaidőben.
2021. júl. 21. 17:53
 19/22 anonim ***** válasza:
Sejtettem amúgy, hogy orvos. Mikor tegnap este olvastam első gondolatom az volt.
2021. júl. 21. 18:49
 20/22 anonim ***** válasza:

18: Az a jól fizető az magánpraxis, jól értem, és nem szereted?

És meddig szeretnéd még csinálni?

2021. júl. 21. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!