Mit lehet tenni az ellen ha azt erzem,hogy korulottem mindenki tok hulye a munkahelyen?
Én is így vagyok és kb ha úgy van akkor kijavítom őket, ha kell!
24/F
persze. Csop. vezeto vagyok egy hotelba.
napi szinten jonnek foglalasok.
minden napnak megvan a fix ára.
Adott egy foglalas:
Julius 19-20 (1 ejszaka 5000Ft)
Telefonalt az ipse,hogy nem jon,csak ejfel utan.
erre a kollegam boci szemellel kerdezi tolem,hogy akkor most meg kell e valtoztatni az osszeget a holnapi árra?...
Mar miert kellene? ejfel utan megjon a paraszt,it lesz reggelig es 11kor elmegy.
pelda 2.,
hogyan kell megcsinalni a szoba kartyat.
1.5 eve van itt es pl azt,hogy kell torolni a regi kartyat hogy csak az uj mukodjon, ami am. 1 klikk... meg mindig nem erti.
Raszantam egy teljes napot, kinyomtattam nekik egy PDF be az osszes felmerulo kerdesre a valaszt, kepekkel illusztralva..es meg mindig inkabb felhivnak szabadnapon is, mert egyszerubb megkerdezni,mint kikeresni a kb 30 -40 oldalas anyagbol.. ami megvan digitalisan is, szoval csak beirja a kereso mezobe amit akar..
Nem hülyék dolgoznak ott, csak arra képtelen vagy, hogy rendesen betanítsd az ott dolgozókat a munkafolyamatokra.
A felmerülő kérdéseket írtad komolyan a dokumentumba egymás alá hányva?
Rendes és átfogó dokumentumot kellett volna készítened a hotel működéséről, hogy szerencsétlen ott dolgozó értse azt, amit csinálsz.
Talán te vagy az alkalmatlan csoportvezetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!