Magyarországon mennyit keres az emberek többsége nettóban?
22 Nemreg volt egy brutto 40 ezres emeles, de meg azelott is a brutto 400-as fizetessel is jobban kerestunk szerintem, mint sok diplomas.
Nyilvan ezert cserebe mi nem legkondis irodaban dolgozunk valami erdekes projekten, de hat valamit valamiert.
Keves raktar fizet amugy ennyit, ahonnan eljottem, ott 200-230 volt az atlag, tuloratol fuggoen, de amikor nezegettem a hirdeteseket, maximum 1-2 allando ejszakas allast lattam, ami ennel tobbet is fizetett, de az egyik Budapest szelen van, nekem viszonylag messze, ott brutto 530-at igertek ejszakara (meg a COVID elott, azota megint lattam, de mar nem irnak ki fizetest) a masik meg fagyasztott vadhusokkal foglalkozik, ejszaka + minusz akarhany fok, azt nem volt kedvem megpalyazni :D
Egy ismerosom allando ejszakaban majdnem 400 nettot is megkeres, de ezt hetvegi tulorakkal, masik ismerosom harom muszakban szinten 300 korul, mert naluk nagyon magas az ejszakai potlek.
Sima valtott muszakos ajanlatoknal a 250 netto is ritka volt, amikor nezegettem az allasokat, en nagyjabol ezt lottem be elvarasnak.
3 műszakba 200 megvan. Ha hétvégén is bemegyek a túlóra dob rá 10-20 ezret.
Párom 2 műszakba 280-at kap.
Keveslem az átlag fizut, többet érdemelnének a magyarok. Tisztességes úton nem sokat visznek haza sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!