Szerintetek ma Magyarországon mi az a kor, amikor az átlag többség elhagyja magát, igénytelenebbé válik, nem ad magára?
Ez korhoz köthetö?
Vagy inkabb elethelyzettol fugg?
Pl. ha valakinek gyerek szuletik , meghazasodik?
Olyanra gondolok, mint pl.
mar nem erdekli hogy egeszsegesen taplalkozzon, heti tobbszor sportoljon, nem ad magara oltozkodes szinten, bor es hajapolas szintjen, egyszeruen kifujt minden teren
Ha megnézed hazánk Európa legelhízottabb országa és egyre több a kövér, cukorbeteg gyerek is. Tehát nem lehet ezt így korra lebontani. Sőt az otthonról hozott minta is befolyásoló tényező.
Sok nő az anyaság mögé bújva lusta visszafogyni terhesség előtti alakjára. Nem kifogás a gyerek.
Véleményem szerint a magyarok többsége lesz..rja saját egészségét, lusta mozogni, ebből következik, hogy rengeteg a beteg ember is.
Szerintem is egyénfüggő. Nagymamám pl 80 felett volt, de mindig rendszeresen járt fodrászhoz, csinos ruhákat vett, szőrtelenített stb. Sosem láttam otthon sem melegítőben. :)
De van huszonéves ismerősöm, aki világ életében igénytelen volt.
Szerintem nem feltétlenül köthető korhoz, inkább élethelyzethez.
Én a környezetemben ezt veszem észre:
- nők szülés után nagyobb eséllyel hagyják el magukat (ált. az is belejátszik, hogy "megfogtam a pasit", meg az is, hogy a pasi nem hajlandó besegíteni, és ezáltal nem akar a nő neki tetszeni, ill. ideje sincs mindig cicomázkodni, edzeni stb.)
- abban a korban, amikor már nem elég a minimális bőr/test/hajápolás ahhoz, hogy vonzó legyen a másik nemnek ("ennyit én már nem akarok ezzel foglalkozni", "ha már úgyis elkezdtem öregedni / ronda vagyok, akkor minek?"
- aki meg kevésbé igényes környezetből származik, az meg már tiniként sem kifejezetten igényes, csak akkor még a többségnek nem jönnek elő a bőrhibái, járnak tesiórára, a fogmosás hanyagolása mellett sem kezdenek el kihullani a fogaik - azoknál úgy 20+ kezdődik el a mélyrepülés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!