Vannak még olyan lelkes emberek, akik hisznek abban, hogy egy új párt, mozgalom segítségével, boldog életet teremthetünk Magyarországon a többség számára?
Mivel jelenleg pártrendszerben élünk az emberek többségének a boldogságát sajnos igenis az aktuális kormány határozza meg.
Lehet, hogy neked sikerült kiszakadnod ezen befolyás alól és nem érdekel a többség jóléte, de engem igen, és hidd el, hogy még vagyunk egypáran. Egyébként akár meg is oszthatnád a tapasztalataidat kritika helyett.
Nem hallgatsz te véletlenül Drábikot? :)
Nekem nagyon szimpatikus a kisöreg és nagyon jó rálátással rendelkezik.
Az emberek boldogsága nem függ a partoktól. A jóletük is csak mertekkel.
A joléttől megint csak nem függ a boldogság.
Magyarországon objektíven nem sokminden indokolja ezeket az egymasnak feszülő indulatokat.
Nagyon irtacionalisnak tartom.
Rád is fér.
Felejtsd el a politikát, ne is olvas híreket. Minnél inkább nem vagy képben annal jobb.
Koncertálja a sajat életedre, akiket szeretsz, amit élvezel csinál. Legyen célod es tegyél erte.
Garantálom hogy boldogabb leszel!
Ez a közhely puffogtatás minden alap nélkül inkább csak bosszantó. Egyébként "olvass" a helyes ragozás.
Ha elmondanád, hogy te miben találtad meg a boldogságodat a téged körülvevő világon kívül még értelme is lenne a dolognak.
Inkább az röhely hogy a politikatól teszed függővé az életed.
Éretlenség. Sírhatsz és vádolhatsz másokat, vagy megprobálhatod élni az életed.
Gondolom fiatal vagy.
Ha belül nem tudod elrendezni a dolgokat, külső dologtól hiába teszed függővé, ertelmet nem fog adni az életednek.
Gondolkozz el azon amit javasoltam mert a te életed te irányítod, nem a politikusok.
Telefonról írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!