Vannak még olyan lelkes emberek, akik hisznek abban, hogy egy új párt, mozgalom segítségével, boldog életet teremthetünk Magyarországon a többség számára?
A választások megnyeréséhez egyetlen dolog kell, pénz. Rengeteg pénz. Meg kell fizetni egy kampánystábot aki elkezdi idomítani a tömeget, folyamatosan ismételgeti a médiában a teendőket amig az átlag magyar választó mindkét agysejtjébe beleég kire kell szavazni.
Jó marketing csapattal ez lehet akár röfi ricsi is.
A magyar nagytőkének teljesen jó a jelenlegi állapot, ide értve gyurcsányt is. Ezért esély nincs a változásra.
A lelkes emberek pedig beszélgessenek nyugodtan az nem zava senkit.
Te meg gondolom egy vén szektás vagy. Még saját példát sem tudtál felhozni, szóval csak osztod itt az észt. Teljesen hiteltelenül.
Én attól lennék boldog, ha véget érne a modern rabszolgatartás és végre fellázadnának az emberek a saját boldogságukért.
De látom te öregségedre is megmaradtál a "csak én boldoguljak, a többi ember meg kit érdekel, önző felfogásnál". Csináld, ha ez boldoggá tesz, de szerencsére másféle emberek is vannak.
Nem akarok senkit becsapni, szóval elmondom, hogy én az emberiség közös összefogásában hiszek, egy mindenki számára boldog jövőért. Tekintsd ezt bármilyen oldalnak.
De ezt az összefogást először nyilván ország szinten lehetne megvalósítani és a jó példa terjedne el a világban.
De igazából nem egyet akar mindenki?
Hogy boldogan, kiteljesedve, nélkülözés nélkül élhessen?
Ez miért nem lehet egy motiváló közös cél?
"A lelkes emberek rég külföldre költöztek."
Vagy még Egyetemen vannak és utána mennek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!