Magyarországon mennyit keres az emberek többsége nettóban?
Figyelt kérdés
A másik amire még kíváncsi vagyok hogy akiknek nincs szakmája vagy használhatatlan szakmája van az mennyit kereshet? (nettó)2021. júl. 3. 20:57
11/32 A kérdező kommentje:
Te jó ég ezt nem is tudtam.
Ilyen egy hazug kormányt. 😠😠
2021. júl. 3. 22:04
12/32 anonim válasza:
Biztonsági őrként úgy, hogy semmit nem kell csinálnom keresek most 190 nettót.
240 órával egy hónapban.
Ha egy atlagot kéne mondanom akkor 160 ezert mondanám. Annyit szinte mindenkinek haza kéne vinnie.
13/32 anonim válasza:
Azért kérdező, ne adj ennyire egy idegen válaszára xd.
Lehet ugy van, de lehet, hogy nem. Emiat ne vádaskodj valaki ellen. Jarj utána a dolgoknak és utána dönts.
14/32 anonim válasza:
120-at keresek takarítónőként,miért lettem lepontozva?
15/32 anonim válasza:
Itt magyarba ilyen àrak melett màr a minimàlbér netto 300 kellene legyen az àtlagbér a szakmunkàsbér netto 450. Osztràkoknàl vannak ilyen àrak mint itt de ott 550-600 ezer a minimàlbér. Aztàn mindig mondjàk hogy itt magyarba versenyképes a fizetés emelgetnek is de az árakat duplàn úgy hozzà emelik.szàmokba nőt a fizetés de értékbe meg csökkent. Ez ilyen beetetés ez a fizetés emelés itt magyarorszàgon. Ja és fele olyan a minőség élelmiszerbe/ üzemanyagba itt magyarorszàgon mint osztràkoknàl az àra meg ugyanolyan.
16/32 anonim válasza:
290 nettot keresek, Budapest, raktar, 168-172 ora / honap.
De gondolom nem a GYK-s 10-12 valaszbol akarsz statisztikat kesziteni.
17/32 anonim válasza:
16-os, éjszakai, délutános műszak is van?
18/32 anonim válasza:
Én érettségivel mint értékesitö 172+ amit összehozok
Átlagban Netto 210-250 akár
Budapesten
19/32 anonim válasza:
Ha nem a "tűz közeli" embereket nézzünk, akik csak jól barátkoznak, hanem azokat akik valóban tesznek is a pénzükért, akkor én nettó 250-et mondanék. Orvos, mérnök, influenszer rengeteg partnercéggel stb dob az átlagon.
20/32 anonim válasza:
17# Ejszakai nincs, sima valtott muszak, reggel es delutan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!