Borsod megyében 170 ezer forint nettó kezdő fizetés jónak számít?
Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 21:16
1/20 anonim válasza:
Attól függ, mit dolgozol. Orvosként vagy mérnökként gatya, segédmunkásként átlagos.
2/20 anonim válasza:
Jónak semmiképp. Milyen pozíció?
3/20 anonim válasza:
Pfhjjjj!
Te ennyiért elmész dolgozni?
Egy hónapra, vagy egy hétre?
Baromi kevés, de szerintem ezt te is tudod.
4/20 anonim válasza:
Nagyon kevés pénz. Én autószerelő vállalkozóként keresek alaphangon(ha gyenge hónapom van) 700.000eft-ot nettóba! Ebből már kifizettem rezsit, adót,,etc..
5/20 anonim válasza:
Ugyan ennyit keresek én is borsodban, kezdőként. Hát kevés. Nehéz megélni belőle. 2 éve még oké lett volna, de azóta olyan drága lett minden, hogy csak vegetálni elég, fejlődni nem lehet belőle.
6/20 anonim válasza:
Gyerökök mi van veletek?
Ti ennyi pénzért dolgoztok egy hónapban?
Mire elég ez?
Most őszintén!
7/20 A kérdező kommentje:
Miskolcon mennyi lenne a reális kezdő fizetés?
Egyébként egy nyomdai munkáról van szó.
2021. júl. 2. 21:32
8/20 anonim válasza:
Mondom, semmire. :D De mivel munka nélkül éhen halsz és 0 tapasztalattal csak ilyen helyre vettek fel ezért megcsinálom. Nem tervezek én hosszútávra, ne félj.
10/20 anonim válasza:
Hát, ha nincs különösebb felelősséged és ilyen szalagmunka szerű az egész, akkor sajna reális. Ha utolérnénk a hanyatló nyugatot nem lenne az, de a FideSS idejében teljesen reális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!