A cukrászok a munka után hogy mennek haza izzadtan?
Ez jó kérdés. Az egyik közeli ismerősöm cukrász és elvileg egy órán belül találkozok Vele - csak hát "főnöki" utasítás alapján SEMMIT nem beszélhetünk egymással túlmisztifikált okok miatt...
Kb. 19 óra 30 perc környékén érek haza onnan. Ha mégis tudok Vele beszélni - olyan szerencsém lenne - akkor megpróbálok visszatérni ide.
De hátha jön Valaki, aki meg tud felelni a kérdésedre. (Az is volt a szándékom a válaszírással, hogy majd megnyitom a válaszadók sorát...)
Szerintem aki annyit vág rá: "büdös melós" az nagyon hülye.
Igazából, én iskola alatt sokat buszoztam, de bevallom, egy megtermett, megizzadt férfi még mindig nem volt sose annyira büdös, mint amilyen büdös lányok után lehet bemenni néha a próbafülékbe.
De komolyan, vásárolgatunk az urammal, elmegy mellettünk egy csaj, és le tudnánk fordulni a lábunkról, olyan büdös hónalj-szaga van. Az a tényleg állott, savanyú, okádék izzadtságszag. És érződik hogy még csak parfümöt se próbál bevetni.
Hát én speciel nem járnék edzőterembe, hogyha nem tudnék lezuhanyozni ott, edzés után és 1 órát vonatozhatnék haza tiszta izzadtan...
Ha tényleg 48 fokban dolgoznak a cukrászok, akkor a minimum lenne, hogy legyen 2-3 zuhanyfülke.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!