Új kolléga a láthatáron?
Úgy tűnik, hamarosan új kolléga érkezik a céghez, akit az egyik főnök ajánlott be, a megpályázott pozíció jóval végzettsége alatti, eddig kizárólag vezetői pozíciókban volt. Én fogom interjúztatni, és bevallom, nekem kényelmetlen ez, ugyanis idősebb, több a tapasztalata és az enyémhez képest magasabb végzettsége van (elvileg én lennék a vezetője majd a jövőben).
Egykori kollégái szerint egy áskálódós, energiavámpír személyiség, így tartok tőle (és valahol részéről talán jogos is), hogy az én helyemre jönne, viszont nem szeretném a saját főnökömet én "felvenni".
A fent leírt gondolatok kissé gyerekesnek tűnhetnek, de valami elképesztő hátszéllel jön, ami visszatetsző nekem (mivel van ismeretsége nálunk, elég szemelyes hangvételűre veszi az emailezést/telefonos egyeztetést is). Egyrészt tartok a bérfeszültségtől, másrészt, hogy koordináljak valakit, aki vezetői babérokra törekszik (utalt rá, amikor az önéletrajzát elküldte a kollégának).
Nektek kényelmetlen lenne egy ilyen szituáció? Mi lenne a jó megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!