Veletek történt már meg, vagy láttatok már olyat, hogy a munkahelyen valakit ittasnak hittek, de közben egyáltalán nem volt az?
Velem olyan volt, hogy gyomorrontásom és lázam volt, és attól dülöngélve jártam. Rosszindulatú kolléga meg gúnyosan megkérdezte, hogy mennyit ittam én tegnap, meg hogy esetleg hozathatja-e a szondát. Mondtam, nyugodtan, végül persze nem tette meg. Utána nem sokra el kellett rohannom hányni, majd hazakéredzkedtem, az orvos akkor egész hétre kiírt. Szerintem tuti abban a hiedelemben maradtak, hogy igazából ittas voltam.
Olyan esetleg meg szokott esni, hogy valakit pusztán a viselkedése miatt titulálnak szeszesitalt fogyasztottnak? Mert teszem azt, gorombán, ingerülten viselkedik? Aztán meg kiderül, hogy csak rosszul indult a napja vagy ilyesmi?
A gorombaság miatt nem nagyon, de ami veled történt, az már inkább összetéveszthető.
Nyilván itt az is számít hogy mennyire ismerik egymást a kollégák. Ha tudom hogy marinénina takarító cukros , akkor nem alkeszozom le ha szeszszag jön utána a wcből ,ahol épp rosszul érezte magát.
Viszont ha kivagyokénjózsi, akiről tudod hogy minden hétvégén vagy k.o. vagy beszed néhány tiktakkot vagy porcukrot, amikor hétfőn gatyán látod akkor nem gondolod róla hogy "biztos csak gyomorrontás"
Ismeretlenül pedig nem szabad ítélkezni.
Igen, acetonos - szúrós szagú
Nekünk elsősegély oktatáson( és máshol is az életben )felvilágosítottak, hogy ezért hivunk mentőt egy földön fekvő ájult , de alhokol szagú emberhez,mert az életébe kerülhet, ha otthagyod "józanodni"
Régebben előfordult, hogy szondát fújattak velem mert szédülök ha elfelejtek enni.
Pár alkalom után megszokták és már kajaszünetre küldenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!