Nem igazságtalan, hogy egyedül én kell dolgozzak a melegben?
Figyelt kérdés
Elromlott a légkondi az irodában, és fönök délben hazakülde a munkatársam, hogy ne üljön a melegben amíg megjavítják. Ekkor megkérdeztem, hogy én nem mehetek-e, és azt válaszolta, hogy dehogynem, de akkor holnaptól vissza sem kell jönnöm. Pokoli meleg van, és egyedül egy ócska ventillátort kaptam, ami nem ér semmit.2021. jún. 22. 15:14
21/23 anonim válasza:
Hat ha ketten vagytok es ketten mentek haza, akkor ki dolgozik? Nalunk is szoktak korabban hazamenni emberek, ha dolguk van, de nyilvan nem engednek haza mindenkit egyszerre.
A stilusa ettol fuggetlenul gaz.
22/23 anonim válasza:
Más meg kint dolgozik te még örülj.
23/23 anonim válasza:
Minek? Hogy az egyiket hazaküldik, mert ne legyen melegben, őt meg kirúgással fenyegetik mikor AZONOS bánásmódot szeretne? Nem kell hazaengedni senkit, és nincs probléma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!