Nem igazságtalan, hogy egyedül én kell dolgozzak a melegben?
Nincsenek egészségügyi gondjai a kollégámnak, 30évés férfi.
#10 bizony nem ez volt az első olyen kijelentése. Május óta dolgozom itt, és nyáron szerettem volna kivenni hogy hét szabadságot, hogy elmenjek a családommal nyaralani, és akkoris ugyanezt mondta, hogy akkor vissza sem kell jönnöm.
Akkor keress fel egy munkajogászt ezzel kapcsolatban.
Nem a legkondi hiánya a probléma, hanem a megkulonboztető viselkedés.
Mondjál fel te, persze...hogy ne kelljen felmondási időt fizetnie a főnöknek.
A kérdező normál stílusa alapján talán mégse Baluról van szó, és nem kamu a kérdés.
Akkor elég szomorú, hogy ez tényleg így van. De én biztos megkérdeztem volna a főnököt, hogyha a kolléga elmehet, akkor én miért nem. Egy kérdés miatt nem rúghat ki azonnal.
Ciki helyzet... nálunk is romlott már el légkondi, ezért 30 fokban kellett dolgozni napokon keresztül. A Ráadás az volt, amikor az egyik kollégám nekiállt magyarázni, hogy ez nem is gáz, dolgoztunk már 35 fokban is(!!)... már bocsánat de ez a mentalitás az igénytelenség netovábbja...
A fent említett kettős mérce pedig a bunkóság a javából. Nem tudod bepanaszolni a főnöködet a felettesénél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!