Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol találok egy normális...

Hol találok egy normális munkahelyet?

Figyelt kérdés

25N vagyok

Van érettségim.

Van szakmám, egy informatika,és egy logisztikai és szállítmányozási ügyintéző.

Van angol és német alapszintű nyelvismeretem.

Van gépvezetői jogosítványom,targoncás vagyok

Van tapasztalatom 2 év

Mégse tudok találni egy normális cégeket sem, szeretnék egy rendes,normális helyen dolgozni fixen hosszútávon, ahol nem nettó 140 a fizetés.

2021. jún. 6. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:

targoncás csajszi:)

ha van magas emelős targival is tapasztalatod, akkor esetleg tudok neked 1 lehetőséget bp en.

240 nettó.

persze mint mindenhol itt is okoskodnak a fizuval.

minimálos bejelentés amire jön műszakpótlék meg kutyafa sza pótlék stb.

de most mindegyik cég ezt csinálja, mert tudják, hogy a vírus miatti állásvesztők bármilyen feltételbe belemennek.

2021. jún. 6. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha az informatikai végzettség nem word szerkesztést jelent (vagy hasonlóan használhatatlan dolgot), akkor pályakezdőként is simán kapsz 300 nettót. De ehhez tudás kell és nem papír.
2021. jún. 6. 14:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Veszprém megyei vagyok

Nekem Pest 2 óra lenne

2021. jún. 6. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Helyedben én continental vagy valeo -nál próbálkoznék ha nem szeretnél messzire menni.
2021. jún. 7. 00:58
 5/5 anonim ***** válasza:
El kell szépen engedni pár évre vidéket, feljönni pestre, logisztikai karriert csinálni, aztán vidéken visszamehetsz középvezetőnek és már ott is meg tudsz élni.
2021. júl. 21. 10:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!