Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért baj az, ha valaki nem...

Miért baj az, ha valaki nem szereti a csapatépítőket és hasonló dolgokat?

Figyelt kérdés

Most olvastam egy kérdést, hogy valaki nem szeretne ilyenre menni és egyből neki estek, hogy milyen ember és inkább dolgozzon magán stb...

Én is ilyen vagyok, de nem érzem, hogy baj lenne velem emberileg, humoros vagyok, jól dolgozom csapatban is, bulizni is szeretek a saját társaságommal, de az ilyen külön összejövetelektől a hideg kiráz és előre parázok, hogy fogom megúszni :D

26/L

2021. jún. 1. 11:18
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
30: Ismerősöm Burger Kingben dolgozott, ott is volt csapatépítő.
2021. jún. 1. 14:26
 32/47 anonim ***** válasza:
78%

Dolgoztam egy darabig gyárban sori melót, volt csapatépítőnk. Szüleim is gyárban dolgoznak 20 éve, igaz ők irodai munkát, de szokott lenni csapatépítő amin nem csak az irodisták vannak jelen.

Párom fizikai munkát végez, soha nem röffennek össze a kocsmában, örül ha végre hazaér a nap végén.

Fura helyeken dolgozhatsz. :D

2021. jún. 1. 14:32
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
Itt sokan keverik az élmény csapatépítést (céges vacsora, buli, sportnap) a Csapatépítő tréninggel.(játékos tréning feladatok, irányított beszélgetések)
2021. jún. 1. 15:03
 34/47 anonim ***** válasza:
9%
Egy biztos: itt rengeteg ember alkalmatlan a normális csapatmunkára, ha ennyire elutasítóak még egy esetleges csapatépítő eseménnyel is. Szomorú.
2021. jún. 1. 15:16
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze a kettőnek egymáshoz?

Komolyan kérdezem. A szabadidőmet szeretem magam beosztani, van épp elég teendőm a családdal és a kertemmel. Ha ezt nem szeretném inkább a kollégáimmal tölteni "haszontalan" programokkal, attól még miért lennék alkalmatlan a csapatmunkára? Komolyan kérdezem mert nem értem, nem merült fel az évek alatt hogy gond lenne a csapatmunkával.

2021. jún. 1. 15:20
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Csapatban dolgozni anélkül is lehet hogy kényszeresen puszi pajtáskodok a kollégákkal. Nekem legalábbis sikerül.
2021. jún. 1. 15:30
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
Van különbség egy multinacionális vállalat csapatépítő tréningje között és egy átlagos vállalat céges bulija között. Két teljesen különböző dologról beszélünk. Egyébként, én azt tartom abnormálisnak ha egy cég elvárja az alkalmazottól hogy a kevés szabadidejét is a munkatársaival töltse el. Nagyon agymosott HR-es vagy cégvezető aki így gondolkodik
2021. jún. 1. 15:38
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

Én már csak azért sem vagyok oda csapatépítőkért, mert zura dolog együtt lazulni-marhulni valakivel, majd rá pár hétre a munkahelyen összekülönbözni vele valamin. Velem konkrétan megesett.

Nálam amúgy a fordítottja sem játszik, rokonnal-baráttal-haverral nem dolgoznék egy helyen, mert velük veszekedni pláne nem jó, ezt is tapasztaltam már.

Lényeg, hogy a legfőbb elvem: Munkát és szórakozást maximálisan különszeparálni!

2021. jún. 1. 16:11
 39/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy lehetnék jó munkaerő, ha a személyiségemmel ellentétes dolgok vannak rám kényszerítve. Ha valóban a családias hangulat érdekelné a főnököket, akkor érdekelné, mit szeret a dolgozó. Nem a dolgozók, mint egységes massza, hanem minden egyes ember külön-külön.

Húgom egyszer ment állásinterjúra, ott az egyik ott dolgozó félrehívta, és konkrétan mondta neki, hogy meneküljön, mert minden idejét akarja majd a cég, és hogy konkrétan próbálják összeboronálni a dolgozókat, hogy még nehezebb legyen lelépni.

2021. jún. 1. 18:28
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

"Ha valóban a családias hangulat érdekelné a főnököket, akkor érdekelné, mit szeret a dolgozó"

ehhez nem kell csapatépíteni, ezt normális emberek meg tudják beszélni

2021. jún. 1. 18:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!