Miért baj az, ha valaki nem szereti a csapatépítőket és
hasonló dolgokat?
Figyelt kérdés
Most olvastam egy kérdést, hogy valaki nem szeretne ilyenre menni és egyből neki estek, hogy milyen ember és inkább dolgozzon magán stb...
Én is ilyen vagyok, de nem érzem, hogy baj lenne velem emberileg, humoros vagyok, jól dolgozom csapatban is, bulizni is szeretek a saját társaságommal, de az ilyen külön összejövetelektől a hideg kiráz és előre parázok, hogy fogom megúszni :D
Első válaszolótól szeretném kérdezni:számodra mit jelent,hogy megnyílik előtted,mint vezető előtt egy munkatárs?
Milyen információkat szeretnél róla megtudni?
2021. jún. 1. 13:01
22/47 anonim válasza:
Kérdezőnek: saját kérdésemet akartam volna töröltetni,nem a tiédet,én írtam ugyanis azt a kérdést.
De azt hiszem hagyom,talán tanulunk minden válaszból.
2021. jún. 1. 13:04
23/47 A kérdező kommentje:
Persze, hagyd, normálisan szerintem lehet vitatkozni :)
2021. jún. 1. 13:24
24/47 anonim válasza:
Ezt én se értem.
Én kedvelem a munkatársaimat, de azt a kevés szabadidőmet ami teljes állás mellett marad, nem velük szeretném tölteni. Van családom, párom, barátaim.
Nekem kicsit olyan, mintha unatkoznának otthon az ilyen kollégák akik ennyire igénylik hogy együtt lógjunk munkaidő után... :D
2021. jún. 1. 13:36
25/47 anonim válasza:
Magyar berkekben a beilleszkedés ugyebár azt jelenti, hogy a dolgozó töviről hegyire beavatja a magánéletébe a kollégákat. Külföldön inkább elfogadják, ha valaki nem akar megnyílni, és csak dolgozni jár be.
Én étterem konyháján mosogatok, elég zákózott természetű vagyok. Teljesen asszociálisnak azért nem akarok tűnni, ezért néha munka után ottmaradok beszélgetni kicsit, meginni egy-két sört vagy bort, ahogy ők szokták. De ha valami munkahelyen kívüli közös program lenne, azon tuti nem vennék részt.
2021. jún. 1. 13:39
26/47 anonim válasza:
Hat igen ez a magyar mentalítas sajnos. Dolgoztam ilyen cégnél igen családias légkör stb. Igaz azóta sem. Most már egyre jobban látom h hazánkban ez nagyon kevés helyen kivitelezhető,pedig létezik. Ja amerika hát igen mindig is messze álltunk a nyugati rugalmas munkahelyi kultúrátol itt még az a trendi hogyan túrjuk ki a másikat s hogy legyen minel nagyobb mobbing a melóhelyeken. A széthúzás az megy. Én nem azt írtam h éjjel nappal a kollégákkal kell lenni, hanem hogy évi 1 2 csapatépítő simán beleférhetne vagy kozos kirandulas. Itt ez sajnos nagyon kevés helyen kivitelezhető.
2021. jún. 1. 13:45
27/47 anonim válasza:
26: Nyugaton a csapatépítők meg tudnak maradni egy jópofa, iszogatós trécselgetésnek, esetleg játszanak is valami értelmeset. A magyar csapatépítőkről viszont inkább azt hallani, hogy mindenki atomra berúgik, flörtölések mennek, meg hülyébbnél hülyébb dolgokat csinálnak.
2021. jún. 1. 13:50
28/47 anonim válasza:
azért ami az usában megy az se normális. évi 2 hét szabi, nyakra-f.szra túlóra, ott a lelkedet is elvárnák a munkáltatók. az sem egészséges. nyilván minden munkahely más és minden ember más, van ahol sokkal több értelme van összekovácsolni a csapatot mint máshol. pl egy kreatív munkaterületem ahol a csapat együtt dolgozik a projekten, ott jó jóban lenni. de egy gyárban ahol az egyik műszak váltja a másikat? vagy egy szupermarketben? kit akarnak ott becsapni a "családias légkörrel"? senki se azért megy oda dolgozni mert ez az élete műve, bemész, elvégzed, hazamész, kifizetnek, ennyi.
2021. jún. 1. 13:50
29/47 anonim válasza:
Sajnos. Viszont dolgoztam olyan cégnél ahol szituációs játékok voltak ötvözve egy finom ebéd-vacsorával s senki nem volt berugva.Ehhez kultúra is kell.
2021. jún. 1. 13:52
30/47 anonim válasza:
Nyilvan se nem gyár, se nem hipermarket a szóban forgó vállalat😉amúgyis a csapatépìtő szellemi irodai munkahelyeken a jellemző. A kollegák meló hely utáni osszeroffenése a kozeli kocsmába gyárakban fizikai munkat végzo szemelyeknel gyakran előfordul de az nem csapatépìtő. Keverik a kettőt. Arra én sem vágyom h a kollégákkal bandázzak meló utan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!