Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Introvertáltsággal és szociáli...

Introvertáltsággal és szociális fóbiával küzdők milyen munkahelyet sikerült találnotok?

Figyelt kérdés

Mennyire voltak nehezek az első napok vagy hetek?

Találtatok azért beszélgetős társat ott?

Mennyire telik hasznosan egy napod, pl.mindig van mit tenni és nincs olyan hogy nem találod a feladataidat, most mit is kéne tenni?

Nekem van beütemezve egy eladói állás ami pont jó helyen lenne közlekedésileg is oké, csak hát emberek között kellene lennem egész nap és még kiszolgálni is őket mint pénztérgép stb..régen dolgoztam ebben és kikészültem de a vége felé tökre megkedveltem és megszoktam, lehet adni kéne neki pár hete hogy megszokjam? Viszont volt olyan sokszor hogy kérdezgetnem kellett hogy mit csináljak mert fel alá járkáltam a boltban mert nem találtam munkát, mintha minden tökéletes lenne, akkor nem voltam pénztárban de akkor még nem is volt ilyen erős ez a szociális fóbiám meg introvertáltságom.

Viszont van pár betanított munka mint csomagolás ami viszonylag közelebb van csak azért 3x átszállással van amihez képest az előző jobb közlekedésileg. Viszont próbáltam már hasonlót 1 műszakban viszont nagyon monoton volt, hiába volt könnyű ott hagytunk 1hhét alatt, lerohadt szinte a lábam az egy helyben állástól. pedig közel is volt.

Másik meg kétséges hogy elvállalom valami 2+2-es munkarend lenne, messze is van eléggé így ez szerintem kilőve mert közlekedés azért fontos a bejáráshoz.

Ki lehet gyógyulni szerintetek ebből az ördögi körből ha bevállalok egy eladói állást amiben van tapasztalatom és hagyok neki kis időt mire megszokom?

Korábbival sem igazán az emberek zavartak hanem hogy nem találtam magamnak feladatokat így haszontalannak éreztem magam és percenként meg nem kérdezhetek mindig hogy adjanak feladatokat és ide általában önállóan dolgozókat szeretik jobban ott akkor szerencsém volt.

Ettől a csomagolóstól csak azért félek, mert 3x átszállásra van de kevesebb mint 50 perc lenne ami meglepő.

Viszont valamiért vonz az eladói állás még ha pénztárgépet is kezelni kell.

Vannak itt esetleg sorstársaim és megosztanátok miféle munka vált be nektek a legjobban?

2021. máj. 25. 18:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
35%

Szia!

Én elvégeztem 2 szakmát amit egyedül is tudok csinálni, az egyik a masszőr a másik meg a vendéglátó eladó és saját magamnak dolgoznék kiszállításra. Leginkább masszőr szeretnék lenni, de egyelőre nincs hely, házhoz meg nem szeretnék menni, mert ha nem masszőr asztalon csinálom az nem a legjobb élmény az alanynak. Szóval amíg nem lesz saját lakás addig párom tart el. De elég jól keres így nem szenved egyikünk se. Mellette marketingeskedem meg tartalmakat írok meg van egy webshoppom amiből szintén jön be pénz. Régen prosti voltam az abból össze gyűjtött pénzből vettem. Szerencsére nagyon támogató párom van ami azért jó, mert én több társbetegségtől is szenvedek, köztük az alvászavar, szóval úgy néz ki, hogy maradok marketinges és tartalom menedzser. Ha elég szorgalmas vagyok akkor simán megtudok ebből is élni, szóval nem kell emberek közé mennem többé. Sőt mostanában eléggé fel lendült a webshopom. Szóval én is sokat szenvedtem a munkahelyeken 2 hétnél nem igazán bírtam tovább sehol sem. Sajnos mindenhol rám szálltak az emberek. :( Sajnálom aki ebben a cipőben van, mert tudom milyen.

2021. jún. 26. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!