Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi idő alatt találtál...

Mennyi idő alatt találtál munkát? (azoktól kérdezném elsősorban, akik az elmúlt egy-két évben kerestek állást)

Figyelt kérdés

Hány éves vagy, milyen nemű és mi a végzettséged (érettségi, diploma...)?

Azért kérdezem, mert kezdek elkeseredni. Két hónap intenzív keresés után sem vettek még fel sehová dolgozni. 42 éves nő vagyok, középfokú végzettséggel. Eddig irodai munkát végeztem, ilyen munkaköröket pályázok meg, de kereskedelembe és takarítói álláshirdetésekre is jelentkezem, eddig még sikertelenül...

2021. máj. 16. 15:05
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

4: Nagyon köszönöm a bíztató szavakat! Az egyik helyen, ahová behívtak állásinterjúra, nekem is mondták, hogy rengetegen jelentkeztek. Az egy nyolc órás állás lett volna, bruttó(!) 200 ezres fizetésért...

5: többműszakosat én sem tudok sajnos elvállalni, egyedül nevelem a (még viszonylag kicsi) gyerekeimet, estére nem hagyhatom őket egyedül, és nincs semmi segítségem.

2021. máj. 16. 17:00
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező akkor nem lesz könnyű, nekem is ez ami megfog, dolgoznék, fizikai munkát is akár de egyedülálló anya vagyok, és a gyerek az első, késői végzés vagy éjszakás műszak kizàrt.

Bár attól is függ hol élsz melyik megyében.

2021. máj. 16. 17:02
 13/23 A kérdező kommentje:
12: budapesti vagyok, ez ad némi reményt. Te is?
2021. máj. 16. 17:08
 14/23 anonim ***** válasza:
24%
13 Budapesten tényleg van remény azért ☺️ én Debrecen mellett lakom.
2021. máj. 16. 17:10
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

1,5 éve keresek munkát, 54 éves nő vagyok, diplomás. Több mint 30 évnyi munkatapsztalatom van, ebből 22 évet közigazgatásban dolgoztam (ez sajna rossz pontnak számít, úgy vettem észre). A másfél év alatt most lesz 2 hete, hogy egyáltalán behívtak valahová interjúra, kb. 10 helyről jött élből elutasító válasz, az összes többiről semmilyen válaszra sem méltattak. Összeségében nem tudom, hány helyre adtam be jelentkezést, csak a profession-on keresztül legalább 100, azon kívül meg még sokkal több saját oldalakon, közigálláson kersztül.

Budapesten keresek munkát, mert az agglomerációban lakom, jó közlekedéssel. Jelenleg úgy tűnik, sehová nem kellek.

2021. máj. 16. 17:33
 16/23 A kérdező kommentje:
15: elkeserítő ezt olvasni. És akkor az ember ne veszítse el a lelkesedését és a pozitív hozzáállását...
2021. máj. 16. 17:44
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
16 Ne keseredj el, látod jött olyan válasz is aki jofogas hirdetés kapcsán hamar talált, nekem onnan egyàltalan reakcióm sem volt. Van akinek szerencséje van reméljük egyszer nekünk is az lesz!
2021. máj. 16. 17:50
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz néha talpon maradni. Úgy havonta egyszer nagyon rámtör az elkeseredés, olyankor általában fél nap sírógörcs, a gyerekeim vigasztalnak. Aztán persze megrázom magam és folytatom a keresgélést. Most azért reménykedem ebben, ahová behívtak, itt számít a 22 év közigben szerzett tapasztalat is.

Közben próbálok nagyon a hobbimmal foglalkozni, ami kicsiből indult, közben a sok szabadidő miatt továbbléptem vele, talán abból is ki lehet majd hozni valamit, de még sok időbe fog telni, mire eredményt érhetek el. Volt olyan - szintén közigben dolgozó - egyetemi csoporttorásam, aki önként lépett onnan, és saját vállalkozásba kezdett. De ő ügyes kezű, talán volt valami előképzettsge is, így most keramikusként ténykedik. Ha van olyan neked is, amit szeretsz csinálni, otthon is megoldható egy darabig, akkor lehet próbálkozni kezdeni vele valamit. (#15)

2021. máj. 16. 18:06
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, engem is utasítottak el, mert a nettó 200 sok volt nekik...de ott legalább megmondták, hogy miért nem...általában választ sem kaptam. Nagyon idegesített, ha egy interjú után azt igérték, hogy mindenképp visszajeleznek, de még egy sablon emailre sem vették a fáradtságot. (#4)
2021. máj. 16. 23:57
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Előző munkahelyem bezárt és nagyjából két hét alatt találtam munkát.

17 év munkatapasztalatom van és egy levelezőn elvégzett mérnök-informatikus diplomám.

35F

2021. máj. 17. 01:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!