Mennyi idő alatt találtál munkát? (azoktól kérdezném elsősorban, akik az elmúlt egy-két évben kerestek állást)
Hány éves vagy, milyen nemű és mi a végzettséged (érettségi, diploma...)?
Azért kérdezem, mert kezdek elkeseredni. Két hónap intenzív keresés után sem vettek még fel sehová dolgozni. 42 éves nő vagyok, középfokú végzettséggel. Eddig irodai munkát végeztem, ilyen munkaköröket pályázok meg, de kereskedelembe és takarítói álláshirdetésekre is jelentkezem, eddig még sikertelenül...
21F, végzős villamosmérnök hallgató.
Tavaly majdnem 5 hónapig kerestem munkát, mire felvettek egy laborba gyakornoknak. Arról a helyről tavasszal mennem kellett (pénzügyi gondjai voltak a cégnek), 1,5 hónapon belül találtam másik gyakornoki helyet. A mostani munkahelyemet viszont nem szeretem, és nem is terveznek megtartani hosszútávon, úgyhogy kisebb intenzitással, de kb 3-4 hete keresgélek már teljes munkaidős, pályakezdő diplomás munkát.
Egyébként, hogy fair legyek, nem sok olyan lúzert ismerek a modulon, mint én. Több szaktársamat nagy(obb) nevű cégekhez vették fel (Bosch, Knorr, Evosoft, Continental, Siemens stb), én meg, hát nem panaszkodhatok én sem, de sokkal nyögvenyelősebben megy a munkakeresés, mint a többieknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!