Mérges lennél, ha kiderülne hogy azért nem vettek fel egy munkahelyre mert egy volt osztálytársad az ottani HR-en dolgozik és elintézte, hogy ne vegyenek fel?
Figyelt kérdés
tegnap 14:23
1/6 anonim 

válasza:

Nem. Alapból nem szeretnék olyan helyen dolgozni, ahol van ismerősöm.
3/6 A kérdező kommentje:
A vicces hogy semmit. A négy év alatt alig szóltunk egymáshoz.
tegnap 15:33
4/6 anonim 

válasza:

Akkor lehet, hogy jobb is, hogy nem mész oda, ha ilyen emberek dolgoznak ott.
5/6 anonim 

válasza:

Más helyen meg ismeretlenül is elutasít a HR-es, ha nem tetszik neki a képed.
6/6 anonim 

válasza:

Ha egyébként utána nem dolgoznánk együtt, és érdemi (munka)kapcsolatunk nem lenne, akkor elég pitiáner dolognak tartanám. Amúgy nem haragudnék érte. Nekem is van nem egy olyan ember az életemben, akivel nem vagyok különösen “rosszban”, de ha dönthetek arról, hogy együtt akarok-e vele dolgozni vagy sem, akkor nemet mondanék. Biztos vagyok benne, hogy én se vagyok mindenkinek szimpatikus, de ezzel meg tudok békélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!