Holnap 11től lesz életem első állásinterjúja, valami tipp esetleg?
Azt mondták, csa egy ilyen kis beszélgetős, egymást megismerős beszélgetés lesz, de ahhoz képest elég sokan lesznek még bent (kb 5-en lesznek bent a cégtől). Mondták hogy ne aggódjak, csak jobban megszeretnének majd ismerni, semmi olyan dolog nincs amire úgy lehetne/kellene készülni mint pl egy teszt, vagy hasonló. Bármi ötlet vagy tipp, esetleg miről beszélhetnék? :D Az előző években a covid miatt teljesen ilyen 4fal közti életmódot folytattam, szóval nem volt valami izgalmas, arról beszélni meg, hogy a covid előtt mit csináltam és mit szerettem meg olyan furának érződik nekem :D Nem vagyok egy hú de izgi személyiség, inkább a lelkizős, emberismereti, támogatós személyiség jellemző rám ami egy férfihoz képest a sztereotípiákat nézve nem valami "megnyerő" :D beszédesnek beszédes vagyok, dehát attól függ miről megy a téma mert ha hozzátudok szólni nyilván ha érdekel akkor tudok beszélni róla, de ha pl olyanról van szó mint autók, mint foci, stb, akkor totál agyhalottnak számítok xD dolgozni mennék oda főleg, hogy legyen pénzem és a továbbtanulást szilárdabban oldhassam meg, mint a "majd lesz valahogy", de ezt nem valószínű hogy be kéne mondanom :D
Bármi ötletet szívesen fogadok! :)
Nincsen. Teljesen egészséges vagyok, viszont (ha a TB-t ahogy említettem, emiatt kérdezed, akkor) sosem tudni, mikor jöhet valami, mondjuk egy pandemic. Csak hogy élő példát mondjak.
Egyébiránt semmi bajom, egészséges vagyok. Volt egy fogtömésem 3 hete és ennyi.
#24 szegyeld magad, menj a p.csaba és ne hisztizz itt egy fontos kérdésre a felesleges válaszoddal! Te szerencsétlen!
Tipikus felnőtt hozzá állás! Miattatok találnak alig munkát a fiatalok! Kolléganőm 24 éves 6 év alatt vették fel dolgozni hozzánk!
Én 28 vagyok nekem szerencsésebb volt a helyzeten mert ahogy diákként voltam munkán 16 éves koromtól utána oda is vettek fel később váltottam.
"Nincs munka erő Magyarországon"
Aztán csodálkoznak ha a fiatalok külföldre mennek mert még mosogatni se veszik fel őket ha nem néznek úgy ki mint a Barbi meg 5 diploma, 10 év tapasztalat elvárással....szegyen
#29 gondolom ugyan az vagy aki a kedves szavakat írta!
Ha nem lennél lusta végig olvastad volna amit a kérdező írt, segítek: még takarítónak is beadta a jelentkezését!
Nem nézem le a takarítókat Isten ments! De azért nem kell hozzá diploma. Ennyiben segítettem több helyre is elküldte. Próbálj meg munkát keresni hasonló önéletrajzzal, hajrá! Főleg ha nem Pesten laksz....:) Én Miskolcon lakok nagyítóval kell állást keresni ami többet fizet mint 160.000ft de persze az is munka! Gyárakba se vesznek fel csak úgy ne hogy azt hidd. Meg azért 12 órát állni 2 óránként 5 perc szünettel (vagy pisilsz vagy eszel) ... Maradjunk annyiban hogy kicsit több fogalmam van erről mint neked. Kikapsz jó esetben huszonévesen gyerek kedvezmény nélkül 170ezret 4 műszakban a boschban :D és 1 hónap alatt oregszel egy évet... Többet erről tényleg nem mondok! Nagyon nehéz munkát találni,nem bio robotnak lenni /ha felvesznek/ ismétlem, MUNKÁT találni. Azért ne hogy már egy call centerbe érettségi 96%os teszttel 22 évesen nem vettek fel engem se! Tudod miért? Mert 50 ember előtt hirtelen lefagytam mert nem tudtam eladni egy sárga kaktuszt! (ezt húztam csoportos állás interjún a vodafonnal pontosabban a united call centernél) abszut nem számítottam hogy sárga kaktuszt kell eladni, csoportos interjún (erről nem volt szó), nem is értékesítőnek mentem oda hanem ügyfél kezelőnek 🤷 amikor rá kérdeztem azt mondták hogy keresik mindenkin a fogást. Konkrétan sírva jöttem ki a teremből mert csak azt vették fel akinek felolvasták a nevét. Vicc hogy ma ennél a cégnél dolgozom csak nem call centeresként. Volt alkalmam már beszélni a HR-el és mondták hogy igazából nem mondanak senkinek sem nemet mert az nem felel meg a vodafone alapelveinek. 5 éve vagyok a cégnél amúgy mindenkivel baráti a viszony de mondtam nekik hogy igazán bekaphatjátok...:)
Az ember így kapja a pofonokat. És akkor kitudja a kérdezőnek hány ilyen helyzet volt. Erre jössz te a mindent meg mondó, és rúgj bele te is hogy lusta! Hát gratulálok barátom!
(Lassan annyira le leszel pontozva hogy nem marad 1 zöld pipádse.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!