Holnap lesz az életem első állásinterjúja. Mire vigyázzak?
Életem első állásinterjúja lesz holnap. Igaz nem nagy poszt, de akkor is. (Gyártósori operátor) Semmi fogalmam nincs az egészről hogy mire kell figyelnem, hogy kell viselkednem, kezet fogjak-e az illetővel vagy csak mutatkozzak be..... stb
Ezt még nehezíti az is hogy introvertált személyiség vagyok. Minden létező tanácsot elfogadok.
Köszi
19/F
Kezet akkor fogsz, ha az interjúztató kezet nyújt. Várd meg, míg hellyel kínálnak. Tudj minden részletet az önéletrajzodból, tehát évszámokat, neveket, mert ciki, ha nem jut eszedbe. Légy felkészülve olyan kérdésekre, hogy mennyire vagy megbízható, mennyire tanulsz gyorsan, ha van rá példád a korábbi szakmai/iskolai életedből, azokkal is készülhetsz (de csak akkor kell példálózni, ha kérdezik).
Van, hogy azt mondják, arról beszélj, ami nem szerepel az önéletrajzodban. Személyes készségek, erős oldalaid. Nyilván olyanokat mondj, amik a munkakörhöz kapcsolódnak. Ne legyenek olyan elszólásaid, amik azt tükrözik, hogy csak ugródeszkának, átmeneti melónak tekinted a helyet.
Lehet rosszúl fogalmaztam de az igazság az hogy emailben küldtem el az önéletrajzomat pénteken. Tehát már gondolom nyílván nem akkor fogják először látni. Ma meg felhívtak hogy holnapra be kellene menni.
Amúgy sablon alapján készítettem :(
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!