Miér büdösözi le az egyik munkatársam az új munkatársat,amikor nem az ? Szólt a főnöknek, hogy szóljon rá.
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 11:45
21/24 A kérdező kommentje:
20 : szerintem az volt a baja, hogy a mellette lévő asztalhoz ült le dolgozni a lány. A járvány miatt rengetegen vannak home office-ban és sok az üres asztal , a munkatársnőm sokáig egyedül ült. Mot viszont lett egy szomszédja. Szerintem ezért áztatta a főnök előtt, mert azt is mondta neki, hogy ültesse el mellőle (ami szintén finoman szólva is gyerekes véleményem szerint).
2021. ápr. 29. 15:34
22/24 anonim válasza:
Igen, akkor valószínűleg ez volt az oka. De ha sok üres asztal van, akkor miért nem elve távolságtartással ültök ??
23/24 A kérdező kommentje:
Először nem oda ült a csaj, csak a messzebb lévő gép percekig nem tért magához, ezért átköltözött munkakezdés után kb 10 perccel a munkatársnőm melletti asztalhoz.
Egyébként nem is akkor jött be az irodába, mikor mi, hanem később, mert eligazitása volt reggel, ezért sem érintkezett közelről a munkatársnőmmel. A munkatársnőm végig háttal volt neki, utána meg oldalt, egy válaszfallal az asztalok közt. Szerintem nagyon messze voltak egymástól ahhoz, hogy egyáltalán érezni lehessen, ha esetleg leizzadt. De nem hiszem, hogy igaz lenne a sztori.
2021. máj. 1. 15:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!