Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miér büdösözi le az egyik...

Miér büdösözi le az egyik munkatársam az új munkatársat,amikor nem az ? Szólt a főnöknek, hogy szóljon rá.

Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 11:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%

"Én nem éreztem semmit."

Te kis covidos.

2021. ápr. 26. 11:58
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy ilyen munkatarsam a legelső munkahelyemen és akkora szerencsém volt hogy pont ő tanított be. :)

Van ilyen sajnos.

2021. ápr. 26. 11:59
 13/24 A kérdező kommentje:
12, mármint lebüdösözött ?
2021. ápr. 26. 12:00
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
#13 Nem, csak bunkó volt, a semmiért oltogatott, stb. :D
2021. ápr. 26. 12:40
 15/24 anonim ***** válasza:
Az oszt' igen... Ráértek ezzel foglalkozni? Nagyon unatkozhattok. Ha ilyennel zaklatnám a főnökömet elhajtana a francba, hogy oldjam meg. Szerintem csak szimplán irigy, ha meg személyes problémája van, akkor meg beszélje meg a másikkal.
2021. ápr. 26. 12:42
 16/24 A kérdező kommentje:
15 : én nem mondtam rá semmit, csak hallottam. Én soha nem szoktam megsérteni senkit, még a hajléktalanokar sem bántanám meg ezzel (van nekik elég bajuk, a helyükben bárki másnak is lenne szaga, úgyhogy nem látom okát, hogy emberi méltóságukban megsértsem őket emiatt). Én sem értettem, miért szalad ilyesmivel rögtön a főnökhöz, miért a háta mögött mondja, és ha igaz is lenne, szerintem egyszer még ki lehet birni, nyilván ha tartósan fennállna, lehetne szólni neki. Első reggele volt az irodában.
2021. ápr. 26. 13:57
 17/24 anonim ***** válasza:

Gondolom érzékeny a szagokra a munkatárs. Nekem is volt olyan munkatársam, aki a szoba túloldaláról megérezte a szagát annak, amit ettem/ittam. Például kinyitottam egy Coca-Colát, ő háttal volt nekem, nem láthatta mi az, de rögtön megjegyzést tett, hogy "Mi ez a kóla szag?" Olyan szaglása volt, mint egy kutyának! :D Ő is tuti panaszkodott volna.

Ha te nem érezted a munkatárs szagát, attól még más érezhette.

Mondjuk ezt akkor is bunkóság így felhozni...

2021. ápr. 26. 16:49
 18/24 A kérdező kommentje:
17, azért ennyire nem rossz az én szaglásom sem. Ha büdös lenne valaki, nyilván érezném. Egyébként azért is írtam le, hogy válaszfal volt az asztalaik és a számitógépeik között, nem egymás nyakába lihegtek. Nem is voltak közel egymáshoz a délelőtt folyamán. Ezért tartom életszerűtlennek, de ha igaz is lenne, akkor is komoly rosszindulatról tanuskodik. A gyereke szaros pelenkáját hogy cseréli a munkatársnőm, a beteg szüleit hogy pelenkázza majd..stb., ha ennyire kényes ? És mi lesz, ha majd őt kell egyszer pelenkáznia vaalkinek, ha megöregszik ? Majd őt is lebüdösözik és átgondolja a szavai súlyát..
2021. ápr. 26. 23:02
 19/24 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem érzed, még lehet számára büdös :D Nekem is jobb a szaglásom az átlagnál, csomószor érzek meg olyan illatokat/szagokat, amiket más nem. Sokszor én már érzem magamon, hogy büdös vagyok (megizzadtam), miközben a környezetem szerint illatozom...
2021. ápr. 29. 02:46
 20/24 anonim ***** válasza:
Lehet valami más van, amit még kevésbé akar indoknak felhozni, mint azt, hogy büdös.
2021. ápr. 29. 10:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!