Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen lehet gyakoris fizetett...

Milyen lehet gyakoris fizetett kérdezőként dolgozni?

Figyelt kérdés

Vannak, akik annyira szánalmasan ugyanolyan kérdéseket írnak ki, és folyamatosan keltik a feszültséget a kérdéseikkel. Már rég kaptak választ, de hatodszorra is felteszi a kérdést.

Ezekért kapnak fizetést? Gyártják a kérdéseket, ezért jönnek az emberek, jót veszekednek a posztok alatt, közben a reklámok meg minden alkalommal megjelennek.

2021. ápr. 25. 19:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
12%
Van itt pár idióta és azok írják ki nem a moderátor. Az hogy titeket minden idegesít az egy dolog. Simán csak tovább kéne lépni de ehelyett emberek zaklatják a moderátort minden szent szarert. Nem szabályszegő max idegesítő, egyszerűbb lenne tovább lépni, de van aki képes addig zaklatni a moderátort míg ki nem törli. Lényeg nem lehet minden számodra idegesítő kérdést letörölni. Az se százas aki ennyire begurul azon ha valami nincs kitörölve, csak mert idegesítő. Pedig csak nem kéne vele foglalkozni az a legrosszabb egy idegesítő kérdezőnek.
2021. ápr. 25. 21:59
 12/14 anonim ***** válasza:
15%
Ha van ilyen, akkor hol találnak rájuk? Én is akarok a semmiért pénzt.
2021. ápr. 25. 22:15
 13/14 anonim ***** válasza:
13%
Az is durva hogy tényleg elhiszitek hogy van ilyen. Nem nincs, ezt is egy felhasználó találta ki.
2021. ápr. 25. 22:17
 14/14 anonim ***** válasza:
17%

#11 azok, amiket én jelentettem párszor, mindegyik egyértelműen szabályszegő kérdés volt, vagyis nemcsak "idegesítő".

Rengeteg idegesítő kérdés meg válasz van, de ha nem megy egyértelműen szembe a közösségi elvekkel, én tuti nem jelentem.

2021. ápr. 25. 22:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!