Mi a legnyugisabb munkahely, ami eszedbe jut?
Mármint normális munkahely, nem ilyen, hogy "hintaszék tesztelő".
Nyilván nem ez alapján szeretnék szakmát választani, de nagyon stresszesről fogok váltani és felmerült bennem, hátha vannak olyanok, ahol nem őrül meg az ember és nekem nem jutott eszembe.
Kertészetben dolgozni.
Középiskolás koromban voltam gyakorlaton.
Nem egy túlfizetett pozíció,de az ott dolgozó emberek mindegyike felelt egy fólia sátorért vagy egy üvegházért.
Néha volt olyan,hogy szezonális növények miatt közösen is csináltak valamit,de többnyire mindenki elvolt a saját kis "világában"
Sokszor eszembe jutnak azok az idők.
Talán gyerek voltam még,de valahogy nem vettem észre különösebb konfliktusokat a felnőttek között.Normális főnök is volt.
9kor és délben volt kajaszünet,nagyon szerettem ott enni.
Olyan jó hangulata volt,mint amikor otthon , jó társasággal a keretben szalonnát sütünk.
Ezt az érzést azóta sem találtam meg egyetlen munkahelyen sem.
Erre szerintem nincs egységes válasz. Ha van valami amit szeretsz abban, amit csinálsz és jó a kollektíva, nem szívjátok egymás vérét, nem köcsög afőnökség, akkor ott nyugis leszel. Nekem legnyugisabb eddig egy mellékállás volt egy hotelben. Beugrós szobaasszony voltam, ha valaki lebetegedett, vagy szabira ment. Hát számomra abba a hotelbe menni, kb felüdülés volt minden nap. A munka nem megterhelő, a társaság tündéri, nagyon szeretem őket, a hely is szép, kellemes, végtelen nyugodt ott minden. El tudnék ott dolgozni nyugdíjas koromig, még ha a fizu nem is egy hű de...Nem minden a pénz...
a másik, ahol most dolgozom, egy üzlet, na itt néhány idióta vásárlón kívül más bajom nincs, jófej kollégák, nem megterhelő meló, ami eléggé leköt, kikapcsol. Kultúrált környezet, nem egy disznóól.
Volt olyan munkahelyem is, ahol tök egyedül dolgoztam, nem is egy, de egyik ilyen helyen épp ezért sokszor féltem, mert egy elég nagy épület komplexum, zegzugos, és azért ott lenne sötétedés után, hát néha igencsak fostam...Másik ilyen helyen meg, ahol egyedül volta, ha bármi gebasz volt, nem volt kihez fordulni és az azért némileg stresszes. szóval, ki kell fogni, leginkább a munka jellegétől és a társaságtól függ, jó-e egy hely, vagy sem. Tök mindegy, mi a munkakör.
Nekem két diákmunkám jut most eszembe:
-gyógyfürdőben voltam pár napig watchgirl, semmit nem kellett csinálnom, mivel az emberek nem tudtak belefulladni a három centis vízbe (halál unalmas volt)
-ajándékbolti eladó, alig volt forgalom, és ha be is jött vki, rendszerint nem vett semmit. egész nap tanultam és fb.oztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!