Egy kórházi tartózkodás megmutatja mit is érek egy munkahelyen a kollegáknak? Aggódnak vagy le se szarnak?
Figyelt kérdés
Két ember kórházba kerül.
Az egyiket mindenki hívogatja, jaj hogy van jaj szegény, javulást, mit segíthetek, mit vigyek be stb....jókívánságok özöne a facebookon, kollektív aggódás (jaj mi lesz vele jaj jaj.)
A másikat le se szarják. a kutya fel nem hívja. senkit se érdekel. A munkáját szétosztják míg beteg, és kész. egy telefont nem ér meg senkinek az illető.
Ez megmutatja, ki mit ér egy munkahelyen?
2021. ápr. 24. 18:10
1/9 anonim válasza:
engem anno a főnököm 2x hívott fel. egyszer azért mikor jövök ki a körházból (mondtam legalább 1 hónap és úgy is lett) majd még 1x hogy már nem kell visszamenjek a munkahelyre.
3/9 anonim válasza:
Ez max az emberi oldalát tükrözi a munkahelyednek. Attól még, hogy nem hiányzol nekik, mint munkaerő lehetsz értékes és úgy hiányozhatsz. Ha engem kérdezel, nekem elég az utóbbi. Nem kell a pátyolgatás, vannak barátaim, nem a munkahelyen szedem őket össze, így barátom nem is nagyon van onnan (noha én pl. jól kijövök mindenkivel).
4/9 anonim válasza:
"Ez max az emberi oldalát tükrözi a munkahelyednek"
És ez többnyire elég is mert ez mindent megmutat. Amilyen a törülköző olyan a mosdó. Ki akar mocskok közt dolgozni egy akármilyen szakmaiságú helyen? Mind emberek vagyunk elsősorban.
6/9 anonim válasza:
abszolút nem mindegy,de abszolút nem. akinek minimális önbecsülése is van, nem akar egy trágyadombon dolgozni.
7/9 anonim válasza:
Úgy cagyok vele, hogy a bajt nekem kell megszenvedni, így nincs szükségem small talk-os, konvencionális marhaságra.
9/9 anonim válasza:
Hát, figyelj, szerintem jobb, ha elfogadod, hogy nem lehetsz mindig a középpontba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!