Mennyi ideig érdemes várni arra,hogy keressen egy munkahely?
Beadtam az önéletrajzomat'aztán meghívtak egy online előadasra a cégről'majd elkuldtem a kért feladatokat és ez volt kb 4 napja
Meddig várjak? Kezdjek el masfelé keresgélni?
Eddig két helyre jelentkeztem
De a masik még vissza sem jelzett
Viszont ha egyszerre több helyre adom be és egyszerre sokan hivnak vissza akkor ti hogy döntenetek? Elmennetek interjura es utána amelyik szimpatikusabb?
Nemsokara vegzek a sulival'meg friss állaskereső vagyoknincs sok tapasztalatom benne
2 helyre adtad be hat ezen jót nevettem.
Én minimum 50 helyre adtam be nehanyra behivtak de sehova nem vettek fel. 90%-ban nem reagáltak az elküldött önéletrajzra.
De végül 3 hónap után találtam munkát azt is úgy, hogy személyesen oda mentem.
De nem tudni meddig várj engem hónapokkal később is hívtak, hogy felvesznek de akkor már rég volt munkám.
1 hét.
ha utána sem jelez vissza akk bukó.
jah ez a 2 hely dolog meg :)
30 hely a minimum ahova küld az önéletrajzot.
és ebből fog vissza jelezni 5-6.
Én egy hetet várnék,közben beadnám máshová is,elmennék interjúra.
Igazából,ha nagyon kellesz nekik,3 nap max,mondjuk ezeket a dátumokat a korona módosíthatja most.
Ha nagyon kellesz, akkor 2-3 nap alatt visszajeleznek.
Volt olyan is, hogy reggel 8 elött elküldtem a palyazatom és még anzap felhivtak.
37 helyre adtam be a palyazatom, ebböl csak 2 olyan, amiben még bízom, h keresni fognak.
Nagyon nehéz megfelelö munkat talalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!