Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a legnyugisabb munkahely,...

Mi a legnyugisabb munkahely, ami eszedbe jut?

Figyelt kérdés

Mármint normális munkahely, nem ilyen, hogy "hintaszék tesztelő".

Nyilván nem ez alapján szeretnék szakmát választani, de nagyon stresszesről fogok váltani és felmerült bennem, hátha vannak olyanok, ahol nem őrül meg az ember és nekem nem jutott eszembe.

2021. ápr. 24. 19:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Portás egy elhagyatott gyárban.
2021. ápr. 24. 19:12
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem több múlik a cégen ahol dolgozol.

Van olyan SSC, ahol külön meg van határozva, hogy mikor mehetsz el mosdóba és amúgy megállás nélkül kell dolgozni. Meg vannak olyan magyar cégek, ahol a nap felében kávézhatsz. De olyan is van, ahol 3 ember munkáját kellene megcsinálnod.

2021. ápr. 24. 19:17
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Yes, portás.

Én voltam ilyen helyen, konkrétan semmit sem kellett csinálni, a fele munkaidőben aludtam (váltottuk egymást ketten) a másik felében meg neteztem.

2021. ápr. 24. 19:19
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Minden munkának megvan a maga stressz forrása. Ahol emberekkel kell foglalkozz az azért nehéz, ha irodai munkád lesz az lélekölő. Hogyha egyedül leszel pl mozdonyvezető az magányos, nekedkellene tudd mi az amit szeretsz csinálni.

Én pl vezetni szeretek, elmentem sok vezetéstechnikai tréningre, hivatalos soför lettem és most egy nagyon tehetős embert furikázok..

Bár ez nyugodtnak tünik még ebben is van stressz. Amikor a város egyik vegéből a másikban kellene lenni pl azonnal, vagy amikor elküldtek 300km-re egy "csomagért" és amikor odaértem kaptam egy mappát benne egy db a/4 es lappal..

Szóval próbálj olyat keresni amit szeretsz és az átlendít a nehezebb részeken.

2021. ápr. 24. 19:22
 5/18 anonim válasza:
100%

Ismertem egy vidéki múzeum egyszemélyes személyzetét, ő volt a takarító, őr, tárlatvezető, muzeológus, kurátor, igazgató,...

Mindezt heti 2 nap, 6-6 órában. Ráadásul 30 lépésre a lakásától!

2021. ápr. 24. 19:25
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Néhány személyes irodában dolgozni ahol a többi kolléga home officeban van.
2021. ápr. 24. 19:59
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Könyvtár.(régi időkben).
2021. ápr. 24. 20:30
 8/18 anonim ***** válasza:
80%
Honvédség, persze attól függ mi a beosztás. Van hogy egy toronyban ülsz csak.
2021. ápr. 24. 20:55
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Portás, közszféra, önkormányzati tilitoli ügyintéző stb.
2021. ápr. 24. 21:04
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Könyvesboltban dolgozom. Nem állítom, hogy nincsenek húzósabb időszakok (pláne a decemberek), és azt se, hogy nem kúrja fel a vérnyomásodat néhány idióta vásárló, de ha a nagy egészet nézzük, akkor ez egy viszonylag nyugis munkának számít.
2021. ápr. 24. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!