Ingatlanosként mit csinálnátok ha mentek egy ingatlant megmutatni és egy maffiózó jön a testőreivel megnézni az ingatlant?
Sokat gondolkodtam megkérdezzem vagy ne, biztos van már aki így járt, vagy összefutott ilyen emberrel.
Mivel ingatlanokat árulok elég sokfajta emberrel összehozott már a sors.De az ilyen fajtával ritkán találkozom.Mikor telón hívott még minden okésnak tűnt, alföldi tanyavilágban akart hatalmas területű tanyákat vidéki házakat nézni.Megbeszéltük hol találkozunk az egyik falu központja onnan vezettem ki őket a birtokokra környékben.Jött két terepjáró a helyi bolt parkolójába, fekete sötét ablakokkal, nem kis feltűnést keltve.
Kocsik márkája mindegy, nem ez a lényeg.Az elsőből kiszállt két akkora jeti hogy a boltnál még a Rozi néni is levette a szemüvegét hogy jó lát-e.
Tört magyarral megkérdezte a nagyobbik, Ön az aki jön ingatlant megmutatni?Mindezt olyan mély hanggal, hogy sértette a fülem.Kés szúró vágóeszköz vipera?
Mondom mi van?Erre a másik aki valószínűleg magyar volt, rászólt hagyjad már nem látod mindjárt bepisál...na így kezdődött.Kiszállt a főnökük, bemutatkozott.Megnyerő modor.Mondta hogy megnézi az öt ingatlant, de direkt olyat keres ami félreeső, nagy területű,szomszéd sehol, és puszta van a környéken vagy erdő.
Még az ütő is megállt bennem.
Elindultunk, de a főnököt is felhívtam, hogy azért tudja hova megyek, mondom nem biztos hogy egyben visszakerülök.
Mire az 5 ingatlant megmutattam nekik, rendesen leizzadtam.Előkerültek közben lightos sztorik, szerbek meg miegymás...mondom nekem ez sok, ne beszélgessünk, csak mutatom az ingatlanokat és mindenki menjen a maga dolgára.
Aki melója kapcsán találkozott már ilyen üzletelgető, vállalkozó féle emberekkel, hogy reagálta le?
Tartott tőlük, vagy higgadtan tudta kezelni a helyzetet?
Miért ijedtél annyira meg tőle? Ingatlant akar venni, nem ingatlanügynököket felszeletelni, és megtölteni velük a csomagtartót.
Téged hiába zsarol meg, nem tiéd az ingatlan, pénze meg nyilván van rá, nincs is szüksége.
A fellépés lehet demonstratív és ijesztő, de a nagy kockázatot nem látom benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!