Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha egy ceg nem veszi fel a...

Ha egy ceg nem veszi fel a telefont, amikor ki van irva 11-tol elerhetoek miert nem veszik fel?

Figyelt kérdés
Kavet foznek vagy dumcsiznak vagy mi van? Haverom mondjuk szinten ezt csinalja multinal beer 9-re es meg chatel jobbra balra kb 10 ig holott 9 tol mar munkaszerzodes folyik. HO-t ne emlitsuk se elerhetoseg szempontjabol see mikor elerhetoseg szempontjabol....

#munka #ember #kinyomja a telefont #9 től dolgozik
ma 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk pl csak asztali vezetékes telefonunk van munkahelyen, szóval ha

- wc-n vagyok

- kimentem a konyhába egy pohàr vízért

- megbeszélésem van

- elmentem a gazdasági osztályra intézni valamit

- stb

Akkor nem veszem fel mert nem tudom hogy csörög.

Mi pl ezért is mondjuk mindig mindenkinek, hogy emailt írjon, ne telefonon hívogasson.

ma 09:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pl nem jelzi, hogy vonalban vagyunk, hanem csörög közben. Egyrészt ez baromi zavaró(de nyilván aki erről döntött nem kezeli a telefont, így őt nem érdekli), plusz a hívó nem fogja tudni, hogy mással beszélünk, és nem csak nem vesszük fel.
ma 09:49
 3/4 anonim ***** válasza:
41%
Nem fizetik meg őket eléggé ahhoz, hogy ugorjanak a telefonhoz.
ma 10:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha ez valami ügyfélszolgálat, akkor szerintem foglalt.

Ha kisebb iroda, akkor egy ember van, aki éppen mást csinál, kiment a WC-re, a raktárba, elment egy megbeszélésre, stb.

ma 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!