Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kétes dicsőség, ha a mi...

Kétes dicsőség, ha a mi munkahelyünkön semmiféle kafit és béren kívülit nem tudnak elvenni mert soha nem is adtak semmit?

Figyelt kérdés

Olvasom, a válság kapcsán a cégek sorra csökkentik vagy elveszik a béren kívülieket.

Na ez nálunk nem történhet meg-mivel soha semmiféle kafi és béren kívüli nem is volt.

Így nincs mit elvenni se.

Ez kétes dicsőség?

2021. ápr. 3. 15:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

" ha elfogadtad ezt a bért anno,"

Az a bér amit én anno elfogadtam az 3 éve nem jön meg összeghelyesen. 3 éve egyoldalúan a főnökség úgy döntött visszanyesi a béreket, szerződést nem módosítottak így én szerződésem szerint jóval kevesebbet kapok 3, most már inkább 4 éve mint ami a papíron van.

ennyit arról mit fogadtam el. NEM AZT A BÉRT amit kapok.

2021. ápr. 3. 17:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez akkor elég szomorú. Az én környezetemben jó pár vállalkozás nem kafit ad, hanem nyuszis borítékban akár 200-250 ezer Ft-kat zsebből. A NAV ellenőröket nem engedik ki vírus miatt, ezek a vállalkozások a válságban is stagnálnak, bizony standard partnerek esetében időnként mellőzik a számla kiállítást, és ebből a haszonból az alkalmazottaknak is jut.
2021. ápr. 4. 09:02
 13/16 A kérdező kommentje:

"akár 200-250 ezer Ft-kat zsebből. "

A nettóm 150, és soha egy fillért se, de egyetlen fillért se kaptam "borítékban" itt ilyesmitől nem kell félni na nem azért mert olyan szabálykövető a cég, hanem azért mert fillér***ók.

2021. ápr. 4. 09:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Három éve nem kapod a meg a béred, kihez fordultál jogi segítségért?
2021. ápr. 4. 12:57
 15/16 A kérdező kommentje:

"kihez fordultál jogi segítségért?"

Voltam jopgásznál KÉPZELD EL!! na most mit szólsz ! VOLTAM.

És elmondta hogy kereset beadása a bíróságon, per, de arra számítsak hogy mondvacsinált indokkal azonnal elbocsátanak.

Hát az meg elképzelhetetlen hogy én az állásom elbukjam mert annál akármi bármi jobb.

Na innentől fogva VAN MÉG KÉRDÉS??

2021. ápr. 4. 13:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, van, ha három év alatt nem sikerült mást találnod (mármint munkát), akkor nem ezt az oldalt kellene módszeresen teleszemetelni, hanem kussolni és emészteni a balf/ságodat inkább?
2021. ápr. 4. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!