Kétes dicsőség, ha a mi munkahelyünkön semmiféle kafit és béren kívülit nem tudnak elvenni mert soha nem is adtak semmit?
Olvasom, a válság kapcsán a cégek sorra csökkentik vagy elveszik a béren kívülieket.
Na ez nálunk nem történhet meg-mivel soha semmiféle kafi és béren kívüli nem is volt.
Így nincs mit elvenni se.
Ez kétes dicsőség?
" ha elfogadtad ezt a bért anno,"
Az a bér amit én anno elfogadtam az 3 éve nem jön meg összeghelyesen. 3 éve egyoldalúan a főnökség úgy döntött visszanyesi a béreket, szerződést nem módosítottak így én szerződésem szerint jóval kevesebbet kapok 3, most már inkább 4 éve mint ami a papíron van.
ennyit arról mit fogadtam el. NEM AZT A BÉRT amit kapok.
"akár 200-250 ezer Ft-kat zsebből. "
A nettóm 150, és soha egy fillért se, de egyetlen fillért se kaptam "borítékban" itt ilyesmitől nem kell félni na nem azért mert olyan szabálykövető a cég, hanem azért mert fillér***ók.
"kihez fordultál jogi segítségért?"
Voltam jopgásznál KÉPZELD EL!! na most mit szólsz ! VOLTAM.
És elmondta hogy kereset beadása a bíróságon, per, de arra számítsak hogy mondvacsinált indokkal azonnal elbocsátanak.
Hát az meg elképzelhetetlen hogy én az állásom elbukjam mert annál akármi bármi jobb.
Na innentől fogva VAN MÉG KÉRDÉS??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!