Alkalmazottat kirúgták mert home officeban nem csinált semmit, erre ő perelte a céget hogy nem adott eszközt-a bíróság döntött - na kinek adtak igazat?
Tavaly tavasz. Covid lezárás. Mindenkit kötelezően home office-ba küldtek. Egy kollega bevallottan semmit se dolgozott. Ő maga megmondta hogy nem fog semmit se csinálni. 1 hétig ment a huzavona, tényleg nem csinált semmit, hát kirúgták.
Ő beperelte a céget mondván hogy jogtalan volt a kirúgás, mert a cég nem adott neki eszközt a home office-hoz, nem adott gépet laptopot, netet-és a cég dolga a munkafeltételek biztosítása.
A per mára lezajlott, a bíróság döntött. Az egyik fél bukta a pert.
Na vélemények.
Melyik fél bukta a pert?
""fizesse a munkáltató a szarjaimat", "
És tökéletesen így is van! Ha azok a "szarok" kellenek a munkavégzéshez akkor fizesse is!
nekem is mondták hogy mentsek le X anyagot egy pendrive-ra.
Egyből kérdeztem és hol a pendrive? na egyből nem kellett menteni semmit....
Mert spúrak voltak ahhoz hogy 3000 ft-ért egy szaros pendrive-ot vegyenek, a sajátomat (noha van) meg miért használjam céges szarok tárolására. ez nem kérdés.
nem. én csak a külső néző, de NAGYON JÓL SZÓRAKOZOM!! minden pénzt megér, hogy a mocsok céget bukni láttam. annyira nagyra volt magával a főnök hogy munkaügyi per hát mi az neki, ő már 30 éve ezt csinálja és majd lemossa a pert a bíróságon....
hát úgy bukott mint állat. öröm volt nézni.
nagyon élveztem.
"ez a helyzet rólad is meg a főnökről is sokat elmond azt lássuk be."
és mit mond el rólam és mit a főnökről?
a főnök saját kivagyisága hülyesége kb 2 millióba fájt a cégnek mindennel együtt.
Mindez azért mert azt hitte ő a jani és neki senki ne mondja meg.
Hát tévedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!