Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Alkalmazottat kirúgták mert...

Alkalmazottat kirúgták mert home officeban nem csinált semmit, erre ő perelte a céget hogy nem adott eszközt-a bíróság döntött - na kinek adtak igazat?

Figyelt kérdés

Tavaly tavasz. Covid lezárás. Mindenkit kötelezően home office-ba küldtek. Egy kollega bevallottan semmit se dolgozott. Ő maga megmondta hogy nem fog semmit se csinálni. 1 hétig ment a huzavona, tényleg nem csinált semmit, hát kirúgták.

Ő beperelte a céget mondván hogy jogtalan volt a kirúgás, mert a cég nem adott neki eszközt a home office-hoz, nem adott gépet laptopot, netet-és a cég dolga a munkafeltételek biztosítása.

A per mára lezajlott, a bíróság döntött. Az egyik fél bukta a pert.

Na vélemények.

Melyik fél bukta a pert?

2021. márc. 25. 15:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
57%
Oké. Csak sokszor van itt kérdésben a "fizesse a munkáltató a szarjaimat", és azt hittem, megint az a nyávogós kérdező van itt.
2021. márc. 25. 16:22
 12/31 A kérdező kommentje:

""fizesse a munkáltató a szarjaimat", "

És tökéletesen így is van! Ha azok a "szarok" kellenek a munkavégzéshez akkor fizesse is!

nekem is mondták hogy mentsek le X anyagot egy pendrive-ra.

Egyből kérdeztem és hol a pendrive? na egyből nem kellett menteni semmit....

Mert spúrak voltak ahhoz hogy 3000 ft-ért egy szaros pendrive-ot vegyenek, a sajátomat (noha van) meg miért használjam céges szarok tárolására. ez nem kérdés.

2021. márc. 25. 16:25
 13/31 anonim ***** válasza:
68%
Alapítványi iskolás trollunk álmodozik.
2021. márc. 25. 16:38
 14/31 A kérdező kommentje:

[link]

gondolom nincs kérdés...

2021. márc. 25. 16:39
 15/31 anonim ***** válasza:
95%
te most nyilván nem a pert nyert fél vagy ugye?
2021. márc. 25. 16:53
 16/31 A kérdező kommentje:

nem. én csak a külső néző, de NAGYON JÓL SZÓRAKOZOM!! minden pénzt megér, hogy a mocsok céget bukni láttam. annyira nagyra volt magával a főnök hogy munkaügyi per hát mi az neki, ő már 30 éve ezt csinálja és majd lemossa a pert a bíróságon....

hát úgy bukott mint állat. öröm volt nézni.

nagyon élveztem.

2021. márc. 25. 16:56
 17/31 A kérdező kommentje:
a főnök az a tipikus kivénülő pitiáner kihanemén kádárproli, aki képtelen felfogni hogy nem 1992-t írunk... elment mellette a világ.
2021. márc. 25. 16:58
 18/31 anonim ***** válasza:
71%
És most erre miért vered magad ennyire, mint egy óvodás kisgyerek? Holott nem is veled történt.
2021. márc. 25. 17:01
 19/31 anonim ***** válasza:
53%
ez a helyzet rólad is meg a főnökről is sokat elmond azt lássuk be.
2021. márc. 25. 17:02
 20/31 A kérdező kommentje:

"ez a helyzet rólad is meg a főnökről is sokat elmond azt lássuk be."

és mit mond el rólam és mit a főnökről?

a főnök saját kivagyisága hülyesége kb 2 millióba fájt a cégnek mindennel együtt.

Mindez azért mert azt hitte ő a jani és neki senki ne mondja meg.

Hát tévedett.

2021. márc. 25. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!