Beperelhet engem, mint egy másik cég alkalmazottját egy cég? Ez a cég beperelte a céget ahol dolgozom, most az alkalmazottakat is beperelhetik?
Figyelt kérdés
Semmi közöm ehhez a céghez, nem írtam alá velük szerződést, azt se tudom igazából miért perelnek. Viszont alkalmazott vagyok abban a cégben amit perelnek. Pár napja megkerestek hogy én is mehetek majd a bíróságra. Mi közöm nekem az ő perükhöz?2016. jún. 30. 11:56
1/5 anonim válasza:
Tanúként gondolom... Az nem ugyanaz mintha beperelnének. Közel sem.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem úgy érthették hogy beperelnek? Csak tanúnak? Tanúként se szívesen mennék, mert nem tudnék semmit sem mondani úgysem.
2016. jún. 30. 12:34
3/5 anonim válasza:
Ha azt mondod, hogy nem tudsz semmit, az is tanúskodás.
4/5 anonim válasza:
Ha bepereltek, akkor kaptál keresetlevelet. Abban benne van, amit tudnod kell.
Ha tanúként idéztek, köteles vagy megjelenni és igazat mondani.
Ha nem tudsz semmit, akkor azt mondd.
egy ügyvéd
5/5 A kérdező kommentje:
Nem kaptam levelet a bíróságtól, csak szóban fenyegettek vele. Remélem csak üres fenyegetés marad és nem kell mennem biróságra.
2016. júl. 4. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!