Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mióta nem dolgozol? Miért?

Mióta nem dolgozol? Miért?

Figyelt kérdés

Mivel foglalkoztál?

Szeretted?

Milyen kilátásaid vannak mostanában?

Hogy bírod?

Hány éves vagy?

2021. márc. 17. 17:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

Kb 1 éve.

Szüleim jól állnak anyagilag, így alapból se kellett volna dolgoznom, ők is mondták hogy nem muszáj, bőven van pénzünk arra hogy életünk végéig megéljünk.

Saját húsipari termékeket gyártottunk egy kis falusi-baráti üzemben.

Szerettem, de a járványhelyzet ellehetetlenítette a céget.

Jó kilátásaim vannak, de a céget már nem akarom újraindítani.

Jól.

26.

2021. jún. 26. 20:15
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Én 4 hónapja nem dolgozok munka lenne de ilyen melegben maszkba esélytelen.Mert összesnék várom hogy, vége legyem a média terrornak.Mentem volna képzésre de minő meglepő a covid miatt arra se lehett.Várom hogy, vége legyen a média terrornak és nézem a híreket de erröl sóha nem esik szó mennyi ember ment tönkre.3 hónap után a nyilvántartásbol is törölni akkartak a münkaügyin.De bent maradtam sajna csak ennyit tudtam tenni hogy, papíron nyoma legyen rossz az ország.De meg értem azokat is akik törlik magukat úgyan is nagyon bunkók az ügyintézők.Rádásul hiába van kötelezö jelentkezésem még arra is idöpontot kel kérjek.Jó lenne már egy tényfeltáró ripórt erröl is ki tartást minden álláskeresönek.Ez még mindig jobb mint adófizetők pénzét lopni politikusként 28 F.
2021. jún. 26. 23:32
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

10 hónapja,mert egyetemre mentem tanulni. Előtte étteremben dolgoztam külföldön.

Szerettem volna dolgozni egyetem mellett, de olyan rossz volt az órarendem, hogy nem tudtam mellette munkát vállalni. Viszont magamat tartom el,van annyi megtakarításom és egyedül élek, jól bírom.

29/N

2021. júl. 9. 17:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Két hete, azért mert leszámoltam. Nem bírtam a folyamatos vegyi anyagok beszívásàt, amitől be is gyulladt a pofám...Két hetet dolgoztam ott. Ez egy fröccsöntő üzem volt, elég is volt.

Gyűlöltem. A dolgozók szó szerint szellemi fogyatékosok voltak, élen a műszakvezetővel. A munka is szar volt, munkaruha, munkavédelmi felszerelés, és megbecsülés nem járt. A fizetés is szar volt. Messze is volt a szállás meg a gyár is. Átszállással lehetett eljutni a gyárba, és minden műszak előtt volt 1,5 óránk a csatlakozásig.... Gyűlöltem.

Kilàtàsok: Úgy néz ki, hogy jövő héten kezdek, mint biztonsági őr egy helyen.

Van három szakmám is.

20 éves vagyok.

2021. júl. 9. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!