Mióta nem dolgozol? Miért?
Mivel foglalkoztál?
Szeretted?
Milyen kilátásaid vannak mostanában?
Hogy bírod?
Hány éves vagy?
Egy fafeldolgozó üzemben dolgoztam.
Nagyon szerettem
Géplakatos vagyok, nincs most munkám 2éve,mert beteg voltam nagyon unalmasak a napjaim a szüleimmel élek.
29 éves vagyok
November óta nem dolgozom, egy gyógyfürdőben dolgozok, de zárva van, állásidon vagyok ami annyi, hogy az alap bér 80%-át utalják, és nem kell be járni. Vannak maszek melóim, padlózás, ablakcsere, felújítási munkák stb, annyiból jó, hogy nem kell a munkaidömhöz igazítani az ilyen jellegű dolgaimat, és a gyerekeimre is több idő van. Van kilátásban is melóm, be vagyok táblázva jelenleg, akartam volna futárkodni, de mindig vannak újabb és újabb felkéréseim. Ha előbb utóbb nyitunk majd vissza megyek dolgozni, az oltásokat már megkaptam meg az oltási igazoló kártyát, így első körben azokat hívják vissza, akik ezzel már rendelkeznek, de egyébként is bízom benne, hogy számítanak rám :) Ha nem, akkor tényleg elmegyek már futárkodni. Egyébként már kicsit hiányzik a fürdő üzemeltetés, hogy mindig valami meghibásodik és megoldom vagy kitalálunk valami ideiglenesnek szánt de végleges megoldást :-) Meg a kollégák, kicsit a vendégek is, még a problémásak is.
30/F
Edzőterembe dolgoztam reciskent. Ill. maszekoltam is masszőrként másodállásban.
Terhes lettem, közbe bezárt a terem, megszűnt a munkám most Cseden vagyok kisbabával .
Örülök h kapok csedet.
Majd csak passzív gyedem lesz, ez van, gondolkodok vállalkozásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!