Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik munkahely az, ami a...

Melyik munkahely az, ami a dolgozók érdekeit szolgálja?

Figyelt kérdés
Egy multi ne mondja már azt, hogy nem számítanak az emberei. Szabályok csak az alkalmazottakra vonatkoznak, azok sem mindenkire terjednek ki.Tehát, vannak is, meg nem is. Tehát, magadat nem tudod érvényesíteni. Barátoddal mennél haza, siettek, másik szektorból megjelenik egy pasi, majd incselkedve mondja a barátomnak, hogy téged eltudlak ám vinni... Jó lesz. Ott tesztek ki, ahol csak akarod. Engem nem zavar, hogy csak rá terjedt ki a fuvar, viszont a stílus az igen. Fel évet simán ledolgozott úgy, hogy fizikailag nem bírta a munkát, a kutya nem ellenőrizte, mikor én segítettem neki mindenben, ő az emberek szívébe akarta belopni magát. Elég gáz az, hogy minden sarokban van kamera, a főnökség egy nagy csapatot alkot, de mikor tiszteletet vársz az emberektől, emellett segítséget, akkor a sütnivalójuk nem tudom, hogy hol van. Határok nincsenek. Nem tudom, hogy mi az az erő, ami összekovácsolta az embereket, de hogy azt a színt nem jelképezik az emberek, amit hordanak, az is biztos.
2021. márc. 16. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
2021. márc. 16. 17:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyéni vállalkozás
2021. márc. 16. 17:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. márc. 16. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!