Igaz hogy nagyon káros az egészségre az olyan munkahely ahol változóan hol éjszaka hol nappali müszakra kell menni?
Jelenleg van egy munkahelyem ahol kapok bruttó 300 ezret kényelmes és nincs műszak, heti 5 nap x 8 óra
De lehetőségem lenne váltani bruttó 450 ezer gyár viszont váltó műszak lenne és 12 óra és amiket olvasok egészségre gyakorolt hatásról, ha igaz akkor inkább bölcsebb a kisebb pénznél maradni
Nem tulzas. Meg sok betegség mellett alapból tilos is, cukorbeteg vagyok nekem tilos , nem inzulinos hanem gyógyszeres de az orvos megmondta eszembe ne jusson mert az életemmel játszok.
Egy ismerősöm Inzulinrezisztencias volt és úgy dolgozott műszakban
Elvileg ha tartja a dietat ez nem romlik nos hiába tartotta dietat mikor elkezdett műszakozni rohamosan romlottak az értékei és azóta már nem “ csak” Inzulinrezisztencias hanem már cukros.
Sajnos ő nemtudta feladni a munkáját nem talált mást és egyedül nevelte a gyereket így azt mondja így járt.
Nagyon nagyon káros!
Ugyanugy vagyok mint az 5os, en inzulinos cukorbeteg vagyok, es mikor jelentkeztem a gyarba egybol kozoltek hogy a 4 muszak eselytelen (vagyis csak orvosi engedellyel.)
Vegul 1 muszakba mentem, de aztan terhes lettem es mivel alapbol veszelyeztetett vagyok, igy oda se engedtek utana. De halistennek a munkaviszonyom megvan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!